Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
И ќе заборавев,Озил требаше многу подобро да асистира во таа шансата на почетокот.

ТООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
--- надополнето: 18 септември 2013 во 22:25 ---
Абе РЕМЗИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ е чоекот!!!!!!

Одлична и значајна победа. И преку кур веќе од овие нежни пенали шо ги судат против нас, пичарски пенали ќе се изразам правилно.

Лелелеле земавме 3 бода, закон. Секоја чест за Марсеј, добра игра прикажаа.
Тео е дибече, али денес голот му беше :drk:.
А за Ремзи не ми се праи муабет, ЅВЕР!!!
Нека ни е честита победава и да ни се множат!!!

Среќа у целот срање со пеналот шо и овие мафијашите од Наполи примија гол.

Нов клубски рекорд, 10 победи по ред на гостински терен во сите натпреварувања.

Што е со Казорла, не сум у тек малце.

Повреден на неколку недели. Прегреа човекот.
--- надополнето: 18 септември 2013 во 23:32 ---
Тео бомба.
ibob6cycHKTZvS.gif

Важни три бода, нека се макљаат Дортмунд и Наполи за втора позиција (иако сакам првите да поминат). Имавме среќа за првиот гол, ама реално второ притиснавме повеќе и мислам дека поквалитетни и поконкретни бевме. Ремзи ѕвер, немам зборови. Се слагам со Факе за Гибс МОТМ.

Ајде одмор малку и да ги превртиме Стоук на Супер Сандеј.

Полека да ни се враќат повредениве зашто клупата ни е тенка работа.

Честито победа и да ни се зголеми (бар за уште толку :)) клубскиов рекорд на едно по друго победи на гостински терен
Кој ни игра лево крило? , уствари кој фигурира дека игра таму, многу сме отсечени по левата страна, никаква пробијност таму немаме.

Честито победа и да ни се зголеми (бар за уште толку :)) клубскиов рекорд на едно по друго победи на гостински терен
Кој ни игра лево крило? , уствари кој фигурира дека игра таму, многу сме отсечени по левата страна, никаква пробијност таму немаме.

Џек игра, демек.

Џек игра, демек.

(y)
и лани Ремзи играше таму, за после да распали во вториот дел од сезоната и во почетокот на оваа, да се надеваме дека и на Џек ќе му се случи истото.
Инаку Венгер во едно интервју збореше дека намерно го играл Ремзи по крило со цел да ја подобри техниката на мал простор, побрзо да размислува и уште нешто кажуваше не ми текнува.
Ова сега за Џек е повеќе поради тоа што нема кој друг да игра, но се надевам дека Џек ќе го искористи моментот и ќе ја подобри играта

У недела Стоук, ама дома, би требало да ги добиеме ама ќе суди Мајк Дин, а како сите се напнале да покажуваат глупи пенали против нас нема да ме изненади и на таа утакмца да има еден.

Венгер е чоекот. Го знајме да го плукаме, оваа победа е баш за величење.

Срушен уште еден рекорд. 10та победа за Арсенал по ред на гостински терен. Секоја чест маестро.

И после у Сирија имало крвава граѓанска војна, ќе има, кога Ремзи дава голови :)
Честито, не ве очекував со победа во Марсеј.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom