Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_mt0n30JeIB1qi532yo1_500.gif

Венгер :icon_mrgr:

Некој да ми даде во ПП имејл и пасс за арсенал.ком.Ме мрзи да правам зошто секад сум се заебавал по пола саат...

А најпаметно би ви било на сите да се смирите малку и да не ги дигате очекувањата до небо, дајте му малку време (може да е 1 натпревар, може да е 1 месец, никој не може да знае со сигурност) да се прилагоди и на Арсенал и на ПЛ.

Guess who`s back ? :P
Се надевам дека ќе врати стара форма (y)
1238990_10151717958242713_1902012261_n.jpg
Wenger puts new deal on back burner
Мислам дека јасно ни е на сите дека Венгер работи за доброто и успесите на клубот без разлика на како тоа завршиме сезонава јас би сакал да му се продолжи договорот барем на две години да има време да си го среди составот по негови мерки и секако да ни донесе некое трофејче успат :) .
Инаку Мерт се разболел ? Ват ?:unsure: Исто и Озил ама отпатувал .
Верма сеуште не е фит ваљда Бакари како Стопер ќе почне .

Абе утре има да биде јако. Јас мислам дека Озил и у прв тим може да го видиме утре а?
Би требало на Маноне да му збрцаме 2-3 голчиња а :D

Најверојатно со овој состав ќе излеземе,доколку нема некоја измена поради х причина во 5 до 12.

----------Шчежни---------
Џенкинсон-Сања-Кош-Гибс
Фламини-Ремзи
Волкот-Озил-Казорла
-----------Жиру-----------

Како наводно Пер е болен и не ќе настапи, додека овој бил болен но ќе отпатува со тимот на утакмицата што значи сигурно барем 30/40 минути ќе го видиме.

ПС: Ако некој не го видел голот на Тити од пред неколку дни...
http://www.justvideos.net/watch.php?vid=d4df340d1

Се заморил човекот..

Тити е ѕверотиња, како не си остана у Арсенал...

Него, сакате да се собереме да формираме тим во Америките и да играме фудбал професионално? Какви ботови се, не ми се верува!

Венгер изглеа има 6то сетило за пронаоѓање играчи што се повредуваат... ете го на листата и Саного...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom