Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Многу е чук Озил, нека си ја донесе во Лондон, ебаго...
Има се што и треба тука на цуцава...

Иначе, секоја чест на Озил...

Работи медиумскава машинерија на Перез, алал нека му е.
Го шитнале Озил оти женски бркал.... :pos:

Луѓе играчи за школата доведовме или распашана банда е то ? Многу играчи отпуштивме летово баш ме интерсира дали сме земале некои нови таленти ?
Или има пари веќе па шо ги ебам не ги праам веќе :icon_mrgr:

Луѓе играчи за школата доведовме или распашана банда е то ? Многу играчи отпуштивме летово баш ме интерсира дали сме земале некои нови таленти ?

Да ти кажам право ич кур не ме боли за школата моментално.

Го зедовме Д. Кроули, момчето што минатата сезона не “уништи“ и ги донесе Астон Вила на секој можен фронт многу повисоко отколку што се очекуваше да стигнат.
Секако тука се сеуште и барем 50% од играчите минатата сезона што играа :)

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Го зедовме Д. Кроули, момчето што минатата сезона не “уништи“ и ги донесе Астон Вила на секој можен фронт многу повисоко отколку што се очекуваше да стигнат.
Секако тука се сеуште и барем 50% од играчите минатата сезона што играа :)

Знам за Кроули наводно доста талентирано момче
Инаку куси мислам дека бевме во одбраната оти што пуштивме доста играчи од тие редови да си ја бараат среќата на друго место,некое засилување ?
Нема некое Вондер киддо да им украдеме на Барса ? Офанзивен ,заеби дефанзива :D
И овој Залалем од кај е дојден у пм ? Кога бевме на предсезонските подготовки прв пат слушнав од таму за него :|

http://www.express.co.uk/sport/football/427844/Beckham-is-heading-to-Arsenal
ААУФФФ изгледа сме го договориле Ромео Бекам.

Ајдеееееееееееееее. Одличен трансфер период имавме.

Туку шала на страна, за 5 дена во сабота гостуваме на незгодниот терен кај Сандерленд. Ди Канио и компанија мислам дека не се снајдоа, а и Паоло не е менаџер за тим кој има прилично високи очекувања, барем за топ 7. Играат лошо, некооридинирано и секој на стара слава. Венгер мислам дека може да го искористи тоа и мислам дека на тој терен ќе го видиме вистинскиот Арсенал. Од секогаш незгодно гостување, но мислам дека ќе успееме да триумфираме. Она што е доста важно, дека донесовме голман, кој можеби не е класа, но сигурно ќе му биди конкуренција на Шчезни. Вермален е чинам околу 2 недели далеку од тимот, исто како и Артета, што би значело дека после дуелот со Сандерленд би требало да сме комплетни. Штета што го изгубивме Подолски но знам дека Германчето ќе се врати посилно. Во сред недела чинам дека играме и прв меч од ЛШ на гостински терен кај Марсеј, но затоа потоа.

Муабетот ми е дека ми е досадно и нема шо да прам (во исчекување на тенисот) и мислам дека овај би бил составот кој би излегол кај Сандерленд.

Шчезни
Сања - Пер(к) - Косиелни - Гибс
Волкот-Фламини-Ремзи(Вилшир)-Санти-Озил
Жиру

Мислам дека Вилшир ќе добие одмор пред Ремзи, заради реперезентациите. Мислам дека еден од овие нема да стартува и дека Фламини ќе добие предност. Росицки ќе добие одмор, бидејќи и тој ќе изигра два меча за репрезентацијата.

----------Шчезни--------------
Сања---Мерт---Кош---Гибс
-----ремзи----вилшиер------
Волкот--ОЗИЛ--Санти-----
-----------Жиру-----------------

Oва ќе биде добитната комбинација :)

^ и јас мислам дека Озил ќе си ја игра неговата природна позиција(АМФ),оти нели Венгер го придобил со тој славен телефонски разговор на германски јазик,сигурно му има ветено дека ќе си ја игра неговата приордна позиција и цела екипа ќе биде градена околу него или нешто слично во тој контекст.
Очекувам да ротираат со Санти во текот на натпреварот.

Незнам за вас али ја неможам да го дочекам викендов :vozbud:
И го гледам распоредов Сандерленд,Стоук :facepalm: измегу Марсеј кој од кој поголеми копачи овие Сандерленд може и да го јадат годинава зато шо ја напраја истата грешка како КПР лани сменаа речиси цел тим а и императив им е победа ке биде жустра таа утакмица само повреди да нема

Знам за Кроули наводно доста талентирано момче
Инаку куси мислам дека бевме во одбраната оти што пуштивме доста играчи од тие редови да си ја бараат среќата на друго место,некое засилување ?
Нема некое Вондер киддо да им украдеме на Барса ? Офанзивен ,заеби дефанзива :D
И овој Залалем од кај е дојден у пм ? Кога бевме на предсезонските подготовки прв пат слушнав од таму за него :|

Па има на некои сајтови дека 2ца младичи од Барса имаме потпишано, за едниот имаше како битка меѓу нас и Јунајтед... пишуваше дека сме го зеле ние, и се стиши се нема официјално ништо на нашиот сајт за нив.
А Зелалем лани играше бе брат во младите, а и за резервите ако не се лажам играше втора полусезона.
Сепак имајќи го нашиот Илиев , нема што да не плаши во оваа пеколна група :pipi:

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Нов договор за Венгер. Шо викате ? Да/не и зошто ?

Да ако успее да освој нешто сезонава или макар да стигне до некое финале ( без капитал куп ) или 2 место на табела минимум, ако не дефинитивно аут нема веќе што да бара

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom