Фала ти Тео место да имавме сега 3-4 гола предност, имаме само еден. Слаба реализација, колку да се рече шутнав, никаква техника нема типов....Ме нервира дека го уништи деибто на Озил, секоја чест за типов, кој си знае си знае.
Многу добро играме, квалитетна игра, како во старите времиња, само малце подобра реализација ,за да не с тресеме до крај. Ајде Теодоре наштелувај се малце. Жиру и Озил растураат.
Еве ви го Волкот бе...Ја сум бил слеп и незнам што
Него,Жиру,Озил,Вилшер,Фламини
За одбраната незнам што да кажам,толку лесно се справува со нападите
Едино неможам да го гледам Џенкинсон како се мачи кога ја води топката и кога мисли по 10 секунди што да прави со топката.
Волкот Стари пушти го Гнабри или Рио.
.. јес да кога дојде неможев и сега неможам да го поднесам (Фламини), али дали е до слабиот пресинг на Сандерланд, незнам.. али презадоволен сум, настрана сите од играта на Фламини.
Volkot si ja vrati starata forma,taman za vo nekoj prosecen tim od sredina na tabela... Steta so lanskata forma bese samo periodicen blesok . Bot botosan, da ne bese englez, forsiran od mediumi i evo sega od AW dosea ke gniese vo fulham i dr slicni timoj...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.