Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Озил ги отвара ко паштета. Штета што Волкот не даде, несмее вака да утиња... :mad:

ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕј, абе овој Тео нека иде да се лечи!!!!!

Срамота бе вакви топки во празно да не реализираш, Волкот дрво едно недоделкано!

АБе не го бива ,тоа е.....Нека сонува за Тити да биде ,клошар еден.....

Кој му кур бизнис на Волкот бе ?
1 на 1 со голман и во него шутира... абе да не ти се веруе...
Па подобро Акпом или Рио место Волкот да играат...

Фала ти Тео место да имавме сега 3-4 гола предност, имаме само еден. Слаба реализација, колку да се рече шутнав, никаква техника нема типов....Ме нервира дека го уништи деибто на Озил, секоја чест за типов, кој си знае си знае.:cuc::cuc:

Многу добро играме, квалитетна игра, како во старите времиња, само малце подобра реализација ,за да не с тресеме до крај. Ајде Теодоре наштелувај се малце. Жиру и Озил растураат.

Имате нешто добар линк, ја нерви скинав прво полувреме ,на сопкаст стримовите паднаа....

Еве ви го Волкот бе...Ја сум бил слеп и незнам што :)
Него,Жиру,Озил,Вилшер,Фламини :cuc:
За одбраната незнам што да кажам,толку лесно се справува со нападите:cuc:
Едино неможам да го гледам Џенкинсон како се мачи кога ја води топката и кога мисли по 10 секунди што да прави со топката.
Волкот :pos: Стари пушти го Гнабри или Рио.

.. јес да кога дојде неможев и сега неможам да го поднесам (Фламини), али дали е до слабиот пресинг на Сандерланд, незнам.. али презадоволен сум, настрана сите од играта на Фламини.

btw. Ozil - Giroud :icon_lol:

.. Walcott :coffee:

Volkot si ja vrati starata forma,taman za vo nekoj prosecen tim od sredina na tabela... Steta so lanskata forma bese samo periodicen blesok :( . Bot botosan, da ne bese englez, forsiran od mediumi i evo sega od AW dosea ke gniese vo fulham i dr slicni timoj...

Sent from my HTC Desire X

Еве ти Косиелни. Абе аман човече. Како можи да е толку ГЛУП играч ? Најглуп !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom