Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не останува Бендтнер што ви е на вас, ако треба Арсенал пола плата ќе му ја дава во друг клуб, ама нема да остане. Добро е дојде Фламини, сеа уште Кабаје, Ди Марија и уште еден шпиц и ќе бидам задоволен. :D

Абе не останува Бендтнер што ви е на вас, ако треба Арсенал пола плата ќе му ја дава во друг клуб, ама нема да остане. Добро е дојде Фламини, сеа уште Кабаје, Ди Марија и уште еден шпиц и ќе бидам задоволен. :D

А одбрана ? :D Незнам зошто не го доведат Сако од ПСЖ...

А одбрана ? :D Незнам зошто не го доведат Сако од ПСЖ...

Абе сите сте запнале за одбрана, ама не сме тенки таму.

Лев бек: Гибс, Монреал
Десен бек: Сања, Џенкинсон
Стопери: Кошелни, Мертесакер, Вермален, Сања може да покрие како 4ти ко ќе треба

Еве споредба на со другите конкуренти во Англија на стоперската позиција:

Челзи: Луиз, Кејхил, Тери, Ивановиќ ќе заврши работа ко 4ти
Ливерпул: Туре, Агер, Шкртел, Коатес кој е сигурно послаб од Сања
Тотенхем: Досон, Вертонген, Кабул и новиот Чиришес
Сити: Компани, Лескот, Настасиќ, сега Демикелис, а и Ричардс може да покрие ако не си замине

Е Јунајтед се малку подобри со Еванс, Фердинанд, Видиќ, Смолинг и Џонс, ама па они имаа и највеќе повреди лани на таа позиција што дури и Керик играше стопер едно време.

на пример кој, ниедно име не се врти, а не ни остане некој топ топ кваликтет како што бара Венгер

на пример кој, ниедно име не се врти, а не ни остане некој топ топ кваликтет како што бара Венгер

Абе идејата ми е дека со креативноста на Ди Марија и на Кабаје би се надоместила креативноста и агилноста што ќе ја добиевме со доаѓање на Суарез, така да овие двајца ми се некако морални, а за шпиц немам некоја посебна желба сега, кој сака нека дојде.

Ни шпекуалции на нетот веќе нема за нас, мртвило два дена пред крајот на трансфер периодот.

Депресија ме мава од клубов.

Абе ако ништо друго, летово секој си се исфантазира у фан клубов, кој играч сака да дојде :D
Не памтам друго лето да не поврзувае со тоооооооооооооооооооооолку многу играчи.
Вака подобро е, без шпекулации зимамт сигурно нешто.;)

Ја видовте новата шпекулација за Дракслер?

Аха, 40 милиони сигурно, одма Венгер ги дава не се мисли. ;)

Абе јас верувам дека дава. :D Се работи за еден од најголемите таленти моментално, што значи дека може во иднина да се шитне и 90 милиони, а тоа е еден вид инвестиција. :D И претходно има Венгер давано 30 милиони за талент (Геце). Овој ко што знам игра ам или лево крило.

Не ми се верува, плус нема да може да игра во ЛШ, веќе играше за Шалке.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom