Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
:pos:
Случајно кликам на фан клуб арсенал наместо на ливерпул и случајно баш ми се отвори твојот коментар, после тоа случајно другар ми СТИВИ ЏИ улета на мојов пост па ми стисна лајк и случајно слушнал и пеџа од негде па се убаци и он у муабетот.
Иначе не го читаме фан клуб Арсенал, скраја да е :ROFLMAO:

Откако почна сагата со Уругваецов, тука сум јас. Не викам дека случајно го отварам фан клубов :)

Можеби не сум баниран,но очигледно е дека овде треба да им се обраќаш со почит и понизност на модераторите.Бидејќи ти реков дека си шериф откако стана модератор,добив опомена која еве веќе ми истече.Факт е дека најмеко гледаш кон фановите на Ливерпул,а другите ги казнуваш како стигнеш.

Така. Затоа само фан на Ливерпул покрај бан од тема на Јунајтед и 10 казнени, доби и месец дена одмор а пример Македонец и Ј+ имаат само бан од тема на 21 ден, ништо повеќе. Смешно ми е како напаѓаш а немаш факти. Нит знаеш кој како е казнуван, нит ништо. Банирани од тема за типови, меѓу најбројни се Скаузери ама ајде, само да се каже нешто.

Ауууу абе Ремзи се повредил читам....:( Затоа почнале да гризаат за Густаво сега....

Ауууу абе Ремзи се повредил читам....:( Затоа почнале да гризаат за Густаво сега....

Не бе за да неигра пријателска со репрезентацијата. Туку не ми е јасно ова пријателски за репрезентации за време на почеток на првенствава. Глупости во боја.

Изгледа и Наполи го сакаат Густаво, ако можат и тој да го грабнат...

Тргна работава со Густаво,уште Суарез и еден ЦБ и спремни сме за борба.(y)

Проблемот со Густаво е што сака загарантирано место во прв тим за да задржи место во Бразилска репрезентација, не знам колку можеме да му го гарантираме тоа.

Проблемот со Густаво е што сака загарантирано место во прв тим за да задржи место во Бразилска репрезентација, не знам колку можеме да му го гарантираме тоа.

Секако дека ќе игра повеќе отколку во Баерн,но точно е тоа што го кажа.Ќе биде доста ротиран,но секако ќе има 25+ утакмици во сите натпреварувања.Така да...

Тргна работава со Густаво,уште Суарез и еден ЦБ и спремни сме за борба.(y)

Кара рече и голман дека ви треба за борба за ПЛ. Да не ме сфатиш погрешно, дека провоцирам, чисто дискусија да се отвори.

Би сакале друг голман или задоволни сте?

Е треба, оти Војче без конкуренција, тера своја политика... иако, со Сандерленд, самиот им спаси драгоцени бодови лани...

Кара рече и голман дека ви треба за борба за ПЛ. Да не ме сфатиш погрешно, дека провоцирам, чисто дискусија да се отвори.

Би сакале друг голман или задоволни сте?

може ама не е е толку неопходно, војче има свој денови кога е врв и свој денови кога е киксер невиден, jес да се помалку киксови прави, така да ефтина варијанта и добра како цезар би била најдобра зашто ке има и од кој да научи нешто и конкуренција, 10м за голман да се фрлат не е неопходно нека не објаснуе многу кара... :)

Јас за Фабијански бев преголем противник но минатата сезона кога го заменуваше војче кој беше под некој си психолошки притисок и киксираше, не направи ниеден кикс и мислам дека со годините и “старењете“ созреа и може да се каже дека е солидно решение но го следат премногу ефини киксеви и затоа и тешко дека ќе биде број 1. Сепак за голманите важи правилото дека со созревањето се се подобри и подобри и за ова баш пишав минатата сезона кога бранеше но после добрата серија се повреди и пак се оддалечи од првотимскиот статус а да не се повредеше сигурен сум дека тешко лесно ќе се вратеше војче на број 1 позиција.

За голман секако дека сакаме, али да бидеме реални ништо од тоа. Венгер е убеден дека има два квалитени голмани (за кој никако не се сложувам) и неможиме против тоа. Според мене, еден Минолет е подобар од двата, еден Шварцер... Штета што ќе останиме без конкуренција на таа позиција.

За голман секако дека сакаме, али да бидеме реални ништо од тоа. Венгер е убеден дека има два квалитени голмани (за кој никако не се сложувам) и неможиме против тоа. Според мене, еден Минолет е подобар од двата, еден Шварцер... Штета што ќе останиме без конкуренција на таа позиција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom