Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Колку е реално добар Јоветич/ќ? Мислам океј е дечкото, ама дека нешто е пеколен играч, не сум сигурен. 12 гола има сезонава, не знам какво му е досието со повреди, 30 милиони за него мислам дека се многу.

Нека пише некој мислење/анализа ако знае повеќе. Јас од италијанско првенство, само Јуве го следам.

Еве нешто од оваа сезона

Еве нешто од оваа сезона
Фала за видеото, ама повеќе мислев на коментар. Компилација од цела сезона во 4 минути не го отсликува однесувањето на играчот и неговата игра. Повреди, залагање, техника и квалитет.

Сепак фала.

Фала за видеото, ама повеќе мислев на коментар. Компилација од цела сезона во 4 минути не го отсликува однесувањето на играчот и неговата игра. Повреди, залагање, техника и квалитет.

Сепак фала.

Па според мене, во една реченица да ти го опишам би изгледало вака...

"Себичњак со одлична завршница"

Колку е реално добар Јоветич/ќ? Мислам океј е дечкото, ама дека нешто е пеколен играч, не сум сигурен. 12 гола има сезонава, не знам какво му е досието со повреди, 30 милиони за него мислам дека се многу.

Нека пише некој мислење/анализа ако знае повеќе. Јас од италијанско првенство, само Јуве го следам.
Па според мене е доста добар има добра техника дава голови е сега тоа дека бил себичњак искрено не сум го приметил а и во последно време поретко гледам Калчо т.е. гледам комбинирани преноси па неможам да увидам подобро.
Во секој случај квалитетен играч и ми се допага неговата позиција нешто како полушпиц игра или АМС како овој на Свонси Мичу мислам дека таков играч фали кај Арсенал Вилшер,Артета и Рамзи не се тој тип на играч он би се вклопил добро на позицијата шо ја играше Казорла на почетокот на сезоната и мислам дека имаше проблеми со повреди доста често.Имам другар фан на Фиорентина па ке го прашам шо мислење имат за него и како играт во последно време.

Ако дојде Јоветич,нема да игра АМЦ туку Венгер ке го прави ЦФ

Ако дојде Јоветич,нема да игра АМЦ туку Венгер ке го прави ЦФ
Ништо чудно.Инаку разговарав со пријателов доста пофални зборој за него техника,визија за гол она карактеристична 10ка али бил себичњак и ми рече дека 23 милиона тешко ке бара Фиорентина повеке ама нека се срекни и ова ако го добијат чисто не верувам со пари не се расфрлаат нашиве они се економисти.

Се тука ми мириса на “можен трансфер“ ама да стане најплатен играч во историјат на клубот некојси Јоветич.. не ваљда :confused:
да бевме друг клуб 20+ милиони за Јоветич можеби ама Арсенал 20 милиони да даде ваљда ќе очекува 20 годишен Фалкао да добијат...

Wigan 2-2
Tottenham
(y) Мотивација повеќе за утре

Ајде бре се изнервирав на крај пак се спасија ЧАВКИТЕ ффс

Се спасија за малце гадовите, ама сепак изгубија два бода кои не планира да ги загубат. Супер за нас, супер и за играчите ќе играат со многу помалку притисок утре а тоа секогаш дава подобри резултати. Сега и победа не е 100% имепратив иако би завршила ептен работа, само да не загубиме.

Им се врати на Кокошките ремиво за онаа непланирана победа со Сити.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom