Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
ако не се квалификуваме за лига шампиони , турете им пепел на крупните планови , па и на реми

http://www.arsenal.com/news/features/47911/behind-the-numbers-

Арон со Фулам 100та утакмица му била, нека му се множат и нека игра се боље и боље за инат на хејтерите( иако и јас своевремено бев еден од нив :D ) али дечкото во последно време ме изненадува позитивно, не кенка, не се откажува, мушки до крај!
Ах таа повреда да не беше што ли играчиште и стандарден првотимец ќе беше од него ама да се надеваме дека ќе си ја врати формата во потполност и зошто да не, да ја надмине :)

Абе цело време пекате за јаки трансфери а сега го сакате Реми.

Абе цело време пекате за јаки трансфери а сега го сакате Реми.
Знаејќи не нас, добро ќе биде да дојде...Фалкао или Кавани да не мислиш дека ќе дојдат? Јас и со еден Реми ќе бидам задоволен.

Знаејќи не нас, добро ќе биде да дојде...Фалкао или Кавани да не мислиш дека ќе дојдат? Јас и со еден Реми ќе бидам задоволен.

Абе знам дека неможе да дојдат тие а и не се само двајца напаѓачи во светов, туку моабетот ми е цело време се бараат такви, а сега реми го бараат а дали сме го виделе една цела да изигра. Не дека е слаб туку моабетите ми е поентата

Абе требаше да навивате за нас да земеме титула годинава,плус 1.5 милиони мислам дека треба да се исплатат сега на ваша сметка:ROFLMAO:Клаузулата во договорот на РВП тоа го кажува:icon_mrgr:
Педери сите пари ни ги земавте!

Како сум се искинал од смеење,приметете на 0:54 играч на Челзи како ги заборави неговите дека отидоа па се утрча :pos:
Мислам дека е Микел тоа,или Есиен?

Јбемти пари ја на тебе :(
arsenal-trophies.jpg

До кога вака матер му ебам ...

Јбемти пари ја на тебе :(
arsenal-trophies.jpg

До кога вака матер му ебам ...

Барате константност?
Што има по константно од ова?
Секоја сезона квалитетна, секоја за малку на повеќе фронтови, а пааари се крмат ли крмат џебовите на газдичките наши :)

Белов со дрес на Арсенал во Танц со ѕвездите (y)

Колку е реално добар Јоветич/ќ? Мислам океј е дечкото, ама дека нешто е пеколен играч, не сум сигурен. 12 гола има сезонава, не знам какво му е досието со повреди, 30 милиони за него мислам дека се многу.

Нека пише некој мислење/анализа ако знае повеќе. Јас од италијанско првенство, само Јуве го следам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom