Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ахаха, каква асистенција бе пријателе?! Да го немаше Жиру кај што стоеше за првиот гол, Ремзи го даваше, скроз сам беше. Таа топка од две нозе одбиена, среќа стигна до Монреал.Едно нешто само за Жиру, првиот гол асистенција негова
Не ти замераваме, драго ми е што ти се погоди одличен натпревар. Туку, карта од каде набави за натпреварот?Не ми замеравајте што се дерам![]()
ako gi zemete Jovetic i Isko,ko so se zbori,titula ne vi bega dogodinaЗначи колку неможам да го сварам овој Волкот тоа е чудо....Дефинитивно на лето еден топ напаѓач ни треба, Жиру ко јака страна високи топки, нешто гол од прекин ово оно, нигде го нема....Башка Диаби колку е за греота ај ај ај....
Море една чистка на лето и ќе биде супер.
ako gi zemete Jovetic i Isko,ko so se zbori,titula ne vi bega dogodinaЗначи колку неможам да го сварам овој Волкот тоа е чудо....Дефинитивно на лето еден топ напаѓач ни треба, Жиру ко јака страна високи топки, нешто гол од прекин ово оно, нигде го нема....Башка Диаби колку е за греота ај ај ај....
Не ти замераваме, драго ми е што ти се погоди одличен натпревар. Туку, карта од каде набави за натпреварот?
problem so stranava,zatoa 3 pati izleglo ko da sum napisalАко напишиш уште еднаш можда ќе ги земат, а можда и тебе за сакут![]()
Што можело, можело...топката он ја допре и стигна до Монреал значи е асистенција, освен ако не знаеш некое ново правило.Ахаха, каква асистенција бе пријателе?! Да го немаше Жиру кај што стоеше за првиот гол, Ремзи го даваше, скроз сам беше. Таа топка од две нозе одбиена, среќа стигна до Монреал.
Ќе се радувам уште повише кога ќе ја тепаме заостанатата утакмица, тогаш овој пораз на кокошките ќе биде вреден за нас![]()
со ЕвертонЕј да бе, ние имаме утакмица помалце. Со кој ни беше ?
п.с знам дека има на официјална, ама ужасно грда ми е новата страна, па не ја отварам.