D
dystopian
Гостин
Ако може некој да стави high lights пошто не го гледав натпреварот![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако може некој да стави high lights пошто не го гледав натпреварот![]()
Arsene Wenger: "Jack will be out for a fewСамо да не е сериозно со Вилшер...Читнав нешо ко неколку дена ќе е повредата,за со Баерн ќе бил фит!
зашто не отварате на wizwig.tv на рускиот гледав ја на сопкаст со 4000кбпс боље беше од спорт клуб сликатаСите до еден тапа стримови денес! Важно 3 бода земавме, Џек е во ред, Сања сега знаеме дека е ѕвер како централен стопер, идеме напред!
canon, немав време да го сликнам дресот и мајцата, ај утре ако ми текне.
зашто не отварате на wizwig.tv на рускиот гледав ја на сопкаст со 4000кбпс боље беше од спорт клуб сликата
репризата моментално почнува на спортклуб па кој е дома и пропуштил нека си пушти![]()
и ја исто, пре би избрал англиски коментар него ли добра слика а руски или било кој друг јазик што не го разбирам. прво тогаш уживањето ми е целосно и аудио и визуелно, второ англиските коментатори се многу добри и можеш многу информации да добиеш како за тимот така и за тактиката на натпреварот и многу други работи.vipbox.tv немозам да гледам со руски коментатор англичаниве мн јако коментираат може сликата не е баш топ квалитет ама затоа се ваѓаат со коментаторот![]()
Да си слушал пренос на Скај ТВ со нивни коментари нема така да збориш, кога ќе изгледаш еден натпревар со емисја пред натпреварот, анализа на полувреме и после натпреварот (кога зборам за анализа не мислам само на обичен разговор на третокласни стручнаци тука на најдобрите поранешни фудбалери кои прават добри анализи со помош на најсовремени аудио - визуелни ефекти), е дури тогаш можеш да кажеш дека задоволството е КОМПЛЕТНО.Со англиски коментар како да слушаш радио, сликата се е коцки!
Рускиов канал редовно има висока резолуција, јас пред се сакам да гледам фудбал, не ми треба анализи и да ми кажува некој у кого е топката!
Освен на wiziwig ретко друга страна отварам. Ама само што го форматирав компјутеров немав никаков софтвер, ги пробав сите што беа во браузер, со флеш, ама катастрофа. Веројатно и Телекабел ме е****. А и Сопкаст во последно време се помалку стримови има, паднаа нешто.зашто не отварате на wizwig.tv на рускиот гледав ја на сопкаст со 4000кбпс боље беше од спорт клуб сликата
репризата моментално почнува на спортклуб па кој е дома и пропуштил нека си пушти![]()