Dr.House
Аудиофил
- Член од
- 18 февруари 2010
- Мислења
- 2.549
- Поени од реакции
- 3.847
како игра фабиански кога не е у21?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како игра фабиански кога не е у21?
Може неколку играчи постари да има во тим,незнам точен број,околку 3 мисламкако игра фабиански кога не е у21?
Благодарејќи на добро снаодливите денеска Вест Бром по ова коло ќе се осудам и да кажам дека конечно заликува табелата позитивно.1.Manchester Utd65
2.Manchester City53
3.Chelsea49
4.Tottenham48
5.Arsenal44
6.Everton42
7.Swansea37
8.WBA37
9.Liverpool36
што се чудиш,факт е дека ремзи беше поголема перспектива од wilshare пред да му ја скршат ногата, 85 % од клипот се исечоци од пред ногата да ја сркши.. Типот беше во животна форма, се сомневам дека некогаш ќе ја поврати, he's just not the same guy...Не им веруем на очиве...
Не е истиот али за разлика од минатата сезона оваа иако игра во поинаква улога( од таа која ја играше пред повредата) игра многу подобро,помалце греши при додавања, добар е во дефанзива-маркира одлично и е многу поодлучен при влез во противнични шестнаесетник.што се чудиш,факт е дека ремзи беше поголема перспектива од wilshare пред да му ја скршат ногата, 85 % од клипот се исечоци од пред ногата да ја сркши.. Типот беше во животна форма, се сомневам дека некогаш ќе ја поврати, he's just not the same guy...
абе и ја имам надеж за тоа 4то место , ама сеа да не забегаваме со 3 класи над тотенхем... ги имам гледано повеќе пати сезонава и играат боље од било кога , брз офанзивен фудбал со кратки брзи дупли пасови , едноставно не ги потценувајНезнам за вас ама јас сум убеден дека пак ќе стигнеме барем до 4то место. Иако Тотенхем делуваат конкурентни мислам дека не се на рамниште на Арсенал. Имам впечаток дека нашата средина во форма е 3 класи над нивната. Плус имаме најлесен распоред до крај. Уште со Јунајтед и Евертон дома и меѓусебното дерби на гости. додека Тотенхем ги чекаат дуели со Сити, Челзи, Ливерпул, Евертон....
Дури мислам дека и Челзи може да падне, далеку се од сјајни.