Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Само да не е сериозно со Вилшер...Читнав нешо ко неколку дена ќе е повредата,за со Баерн ќе бил фит!

Само да не е сериозно со Вилшер...Читнав нешо ко неколку дена ќе е повредата,за со Баерн ќе бил фит!
Arsene Wenger: "Jack will be out for a few
days. It's nothing bad"
Против Блекбурн ќе одмара, а за со Баерн ќе биде фит...
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 19:05 ---

Сите до еден тапа стримови денес! Важно 3 бода земавме, Џек е во ред, Сања сега знаеме дека е ѕвер како централен стопер, идеме напред!

canon, немав време да го сликнам дресот и мајцата, ај утре ако ми текне.

Сите до еден тапа стримови денес! Важно 3 бода земавме, Џек е во ред, Сања сега знаеме дека е ѕвер како централен стопер, идеме напред!

canon, немав време да го сликнам дресот и мајцата, ај утре ако ми текне.
зашто не отварате на wizwig.tv на рускиот гледав ја на сопкаст со 4000кбпс боље беше од спорт клуб сликата :)
репризата моментално почнува на спортклуб па кој е дома и пропуштил нека си пушти :)

зашто не отварате на wizwig.tv на рускиот гледав ја на сопкаст со 4000кбпс боље беше од спорт клуб сликата :)
репризата моментално почнува на спортклуб па кој е дома и пропуштил нека си пушти :)

Такоџе ;)

vipbox.tv немозам да гледам со руски коментатор англичаниве мн јако коментираат може сликата не е баш топ квалитет ама затоа се ваѓаат со коментаторот :D

vipbox.tv немозам да гледам со руски коментатор англичаниве мн јако коментираат може сликата не е баш топ квалитет ама затоа се ваѓаат со коментаторот :D
и ја исто, пре би избрал англиски коментар него ли добра слика а руски или било кој друг јазик што не го разбирам. прво тогаш уживањето ми е целосно и аудио и визуелно, второ англиските коментатори се многу добри и можеш многу информации да добиеш како за тимот така и за тактиката на натпреварот и многу други работи.
Англиски коментар>>>>>>>>>>>>>>>>>>>добра слика

Со англиски коментар како да слушаш радио, сликата се е коцки!

Рускиов канал редовно има висока резолуција, јас пред се сакам да гледам фудбал, не ми треба анализи и да ми кажува некој у кого е топката!

488096_4910337490681_1421607382_n.jpg

Со англиски коментар како да слушаш радио, сликата се е коцки!

Рускиов канал редовно има висока резолуција, јас пред се сакам да гледам фудбал, не ми треба анализи и да ми кажува некој у кого е топката!
Да си слушал пренос на Скај ТВ со нивни коментари нема така да збориш, кога ќе изгледаш еден натпревар со емисја пред натпреварот, анализа на полувреме и после натпреварот (кога зборам за анализа не мислам само на обичен разговор на третокласни стручнаци тука на најдобрите поранешни фудбалери кои прават добри анализи со помош на најсовремени аудио - визуелни ефекти), е дури тогаш можеш да кажеш дека задоволството е КОМПЛЕТНО.

п.с одамна фудбалот стана повеќе од само 90 мин игра, на запад од него прават два и повеќе часовна квалитетна тв програма.

Освен на wiziwig ретко друга страна отварам. Ама само што го форматирав компјутеров немав никаков софтвер, ги пробав сите што беа во браузер, со флеш, ама катастрофа. Веројатно и Телекабел ме е****. А и Сопкаст во последно време се помалку стримови има, паднаа нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom