Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Вермален ќе игра бе,што ви е на вас...Иначе,уште неможам да дојдам до информацијава дека Кош се повредил...
Промена на полувреме,ниту еднаш не беше “нападнат“ да кажам за време на тие 45 што ги изигра.. не знам што е со него искрено :)

ПС: Знаете што од тука највеќе ми фали?
Фановите.
Па каде се сега вака на секој можен дриблинг да реагираат, на секоја добра акција да скандираат, при секој погодок да креваат мотивација уште толку?
Нешто што повеќе од засилувања на теренот ни треба е засилување на моралот и волјата на фановите...

На кој да аплаудираат за добрите потези,на Жервињо или Ремзи?

Тоа е тој тим кој ме натера да гледам фудбал,која генерација беше тоа.

Оригинал дрес за 30 ерва искрено евтино ми делува. Да не било тоа некоја мајца за тренинг или слично. Јас имам и дрес купен околу 60-70 евра беше, а мајца исто оригинал најк, многу сличен материјал како дресот и е поевтина. И пофраерска е :D
Дај слика или линк како изгледа таа мајца ?

Сега кога ќе го убаци Сања као централен ќе биде интересно :)
Туку за со Баерн мора да се вратат и Вермален и Кош иначе ќе го гледаме Сантос лево :icon_lol:

Знаете што од тука највеќе ми фали?
Фановите.
Па каде се сега вака на секој можен дриблинг да реагираат, на секоја добра акција да скандираат, при секој погодок да креваат мотивација уште толку?
Нешто што повеќе од засилувања на теренот ни треба е засилување на моралот и волјата на фановите...
До стадионот е, а не до фановите, трибините на Хајбери беа на 5 метра од аут линија.

BClYuUPCYAA_QTh.jpg:large

Што му се секирате тука е Скилачи :гик::гик:

ги глеав сликите од тренинг го викнале ignasi miquel :D squillaci го нема , барем не го забележав

on Kieran Gibbs
Kieran is a few more weeks away. Still four to six weeks really.:eek:

on defensive options…
The options are restricted, I will have to be creative. We have Iggy Miquel, we have Sagna who can play there and Jenkinson on the right, so we will see.:pos:

Добро, ќе се опорави одбраната до мечот со швабите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom