Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
не знам за та работа го толерирав некако венгер ама според ова денес катастрофа

IgorGunner, сакаше да ти каже дека против ваква екипа, баш и не е веродостоен било кој заклучок донесен денеска. Тоа дека не беше сјаен не го оспорувам, али има друго време и место кога би можел да го покаже својот квалитет.

Момент на натпреварот коа Начос го пукна на Волтерс е тогаш кејфот ми се напрај да им е*ам волојте гнасни шо мерак иам да испаднат од лигата (али многу тешко тоа :D) .Играта таква како шо се очекуваше со Стоук не мојт и нешто посебно да се очекуват се бранат од прва минута ако не ги отвориш од почеток после се потешко и потешко ке биде.
И ептен ми е криво шо не го собравме Сисоко од Тулуз:( (сеа Њукасл) многу квалитетен играч еве го и два гола збрца денес и многу ме потсека на Виера од секогаш сум сакал да заигра за Арсенал али никогаш не е доцна може ке го донесат за некоја година:) .

Како бе пријателе „одлична утакмица“ , ова е во топ 5 тиња утакмици во цела премиер лига годинава. Без идеја, две три шанси по грешка створени, против Стоук екипата со највеќе копачи во цела лига, искрено сакам сите да умрат ! Неможам да ги гледам. Само Беговиќ имаше одлична утакмица другото се беше просечно и потпросечно !
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 18:17 ---

Па онака мое мислење како што си и кажав дека според мене е топ :D бидејќи ногу бев изнервирав од тимот во последно време ова ми беше мерак за гледање некако :)

не знам за та работа го толерирав некако венгер ама според ова денес катастрофа
Па баш затоа и те прашав, денес само он играше прво полувреме и во второ додека беше во игра денес според мене беше одличен, а во случај да збориш за претходните натпревари тогаш во право си, не треба да игра прва постава !
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 18:46 ---
Па онака мое мислење како што си и кажав дека според мене е топ :D бидејќи ногу бев изнервирав од тимот во последно време ова ми беше мерак за гледање некако :)
Победа како победа е одлична, али натпреварот за гледање според мене беше мака за моите очи, уште ме печат !

ЉоЉ :pos:
biberarshavin_550_350.jpg

што бидна со типов, едно време му вадеа муабети дека е алкохоличар, многу е дупка што не игра веќе или?

Нема врска...Едноставно,тоа е.Остаре,му падна формата и адиос.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom