Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
ГАЗЕЊЕ !!!!!
резултат 1-0 али само тој што ја гледал утакмицата може да продава приказни
вилшир 10/10 прав лидер , кокелан брилијантен и мислам додека го нема артета треба да биде бр.1 избор , волкот ме разочара со многу пропуштени шанси

Фала богу од толку шанси Џеки го пронајде вистинското :cuc:
Фала богу испаднаа Свонси да можам мирно да спијам
и уште еднаш Џек :cuc::cuc:

Свесни сте шо играч имаме у тим? Џек Вилшер..............................................................
Тие губрињата ко Волкот,Жиру па и Диаби донекаде несакам да ги гледам у мојов клуб...
JW10 <3
Едит:Вилшер мора да игра на оваа позиција која ја играше денес...Санти крило...

Свесни сте шо играч имаме у тим? Џек Вилшер..............................................................
Тие губрињата ко Волкот,Жиру па и Диаби донекаде несакам да ги гледам у мојов клуб...
JW10 <3
Едит:Вилшер мора да игра на оваа позиција која ја играше денес...Санти крило...
Шо викаш вака против плавите а ????? :LOL:

Шо викаш вака против плавите а ????? :LOL:

Со тоа што Подолски шпиц....И пак ќе кажам,дајте бре луѓе да го продадеме Волкот,ајдееееееееее...Златен Насри имавме не му дадовме пари,на мочко ко Волкот ќе му даваме :tapp:

Џек за Капитен :vozbud: Одлично изигра денес и Кокелин Гибс исто ептен мерак ми направи Диаби не беше лош со оглед на тоа што долго време нема играно а за Џек :cuc::cuc::cuc:

Со тоа што Подолски шпиц....И пак ќе кажам,дајте бре луѓе да го продадеме Волкот,ајдееееееееее...Златен Насри имавме не му дадовме пари,на мочко ко Волкот ќе му даваме :tapp:
Аман па и ти немој толку лошо мислење да имаш за Тео не му бил денот :D
Подолски шпиц ама игра топло ладно и тој

Аман па и ти немој толку лошо мислење да имаш за Тео не му бил денот :D
Подолски шпиц ама игра топло ладно и тој

Уште кога дојде реков дека од овој играч не бива...Не се зезај,не е една утакмица или две... ;)

Нерви искинав од толку промашувања, а комплетна доминација. Џек е ѕвер човекот, таков жар и срце за клубот одамна немам видено кај никој играч на Арсенал. Мислам дека следната статуа ќе биде негова.

6346_544779745562246_2026658380_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom