Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.256
- Поени од реакции
- 14.625
Шамак го спасил Насри да не биде претепан од навивачи после утакмицата вчера.![]()
Пред утакмица е и само го вреѓале Насри како што и заслужува, не шири дезинформации...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шамак го спасил Насри да не биде претепан од навивачи после утакмицата вчера.![]()
На Твитер насекаде пишува дека имало и помала физичка пресметка која не е фатена на видео, Шамак спречил поголем инцидент.Пред утакмица е и само го вреѓале Насри како што и заслужува, не шири дезинформации...
Жервињо беGuess who just scored 2 goals for Ivory Coast?![]()

Жервињо се враќа во форма не ни требаат засилувања....тоа ќе го каже АВ 100%
Ако ова е формата..фала.Жервињо се враќа во форма не ни требаат засилувања....тоа ќе го каже АВ 100%
Незнам ама мислам дека тоа ќе го каже овој, а на друго не ни мислам. Ѓи видов головите што ги даде ЧЕЛОТО мада не ни сакав да ги видам бидејќи се нервирам за глупости..Ако ова е формата..фала.
хаха, пенал репнат со сета сила па кај оди топката, нека ја.
И гол при најголема грешка каква во премиер лига не верувам да му овозможат.

are you facking kidding me ????Колку и да не го сакаме Насри, колку и да го заслужува ова што му се случило, не можам да го оправдам овој потег, едно е исвиркување од трибини додека игра, друго е да малтретираш човек на улица кој се појавил како обичен гледач на натпревар.
Јунајтед се интересираат за Заха веќе година и нешто.Незнам ама мислам дека тоа ќе го каже овој, а на друго не ни мислам. Ѓи видов головите што ги даде ЧЕЛОТО мада не ни сакав да ги видам бидејќи се нервирам за глупости..
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 19:41 ---
И Јунајтед се интересираат за Заха браво.
Поентата ми е дека вие ќе го земете на крајотЈунајтед се интересираат за Заха веќе година и нешто.

are you facking kidding me ????