- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 1.605
- Поени од реакции
- 1.167
Николче бе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Николче бе
Mногумина тука се да си замине Венгер, јас сум да си замине каубоецов Кронки !!!!Usmanov "I don't have any powers in terms of decisions at the club but there are a few players with whom I am in contact," Usmanov told L'Equipe.
"My favourite is probably Thierry Henry. Thierry should be involved at the club but not as a player. He has another role to play, a more important role. Take the example of Patrick Vieira at Manchester City. He is also a symbol of Arsenal but he is helping another club. We have to avoid that with Thierry."
He continued: "The presence of a champion can radically change the soul of a team. That’s what Thierry showed last year when he came back to Arsenal but I think that comebacks only succeed once. That’s why I think the decision to come back belongs only to Thierry Henry."
Кога сме веќе кај него![]()
Mногумина тука се да си замине Венгер, јас сум да си замине каубоецов Кронки !!!!
Немој бе друже не ни прави вака, се повреди 4 месеци сега...
Добро е мене ме нема овде![]()
Си се препозна некој![]()
Дај боже да изгубат од рединг па да видиме шо ќе прави бледиов старец....
од вакви изјави ми се сереДај боже да изгубат од рединг па да видиме шо ќе прави бледиов старец....
Фраер голем си, се молиш да изгуби твојот тим, нешто не е во ред со тебе.....Дај боже да изгубат од рединг па да видиме шо ќе прави бледиов старец....
да беше негов тим немаше така да збори, гарант е некој трол со двоен акаунт, па уште и никот и аватарот кој ќе му го видиш одма ти станува јасно зошто постоi изреката - "што не држи земјава"Фраер голем си, се молиш да изгуби твојот тим, нешто не е во ред со тебе.....
И смени ник жити се, не се брукај.
ke mi tekne koga vise ne mozan da izdrzam da gi gledam . Tim so vakvi igraci sramota e da bide sega kaj sto e
од кај ти текна ова....![]()
што го избриша бе последниот пост бе, кукавици во душа се сите такви ко тебе што се молат тимот да им изгубиke
ke mi tekne koga vise ne mozan da izdrzam da gi gledam . Tim so vakvi igraci sramota e da bide sega kaj sto ezalnoo
Da ama da izgubat Arsenal da kazes sepak ne e vo red, pa i za navreda na AV kolku i da ne go sakas sepak ne treba da go navreduvas ipak e golem covek.ke
ke mi tekne koga vise ne mozan da izdrzam da gi gledam . Tim so vakvi igraci sramota e da bide sega kaj sto ezalnoo