Cannon
Doctor
- Член од
- 22 март 2009
- Мислења
- 5.101
- Поени од реакции
- 5.842
За плачење е ама ај![]()
Помина времето за плачење, сега се е трагикомично, и ако не се насмееме тогаш ќе експлодираме верувај

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За плачење е ама ај![]()
Многу убаво кажано......Gazidis: Wenger will NOT be sacked
I personally am happy about this (if it`s true) cuz we all know that Wenger will do everything for ARSENAL FC ... aJDE pozdrav!
Мани тоа што тие се радуваат него ова ДЕРЛЕТО што промашиХахаха. Навивачите се радуваат подеднакво како Брадфорд гол да дале.
Каков facepalm праат дефанзивциве на Брадфорд.![]()
Фановите нема шанси веќе да ги смират по никоја цена, нема шанси повторно да се залажат со глупите потези на..........да не ги набројувам, додуша несакам да ги спомнам само сеВечер ќе имало некаква конференција ,некоја информација ? Баш ме интерсира како вечер ќе пробат да ги смират фановите ,што пак ќе не лажат ....
Леееееј Џек еј, ќе пукне од мука , колку само го сака клубот![]()
Моментот кога Вермален промаши, се гледа на кого му е сеедно, а на кого не...
Чафката летната ви е. Очигледно. Арсен Венгер, ниту ќе си замине, ниту БИ сакал да си замине. Моментално, нема поарен од него, кој со ваква трансфер политика и со ваков борд на директори, би извлекол нешто позитивно. Да не речам трофеј. Едино шо ме загрижува е изразот на лицето на Венгер, кое искажува исцрпеност. Според мене. Можеби има други проблеми. Но дека ја изгубил желбата за трофеи, не вервам.
ниту БИ сакал да си замине. Моментално, нема поарен од него....