Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Gazidis: Wenger will NOT be sacked
I personally am happy about this (if it`s true) cuz we all know that Wenger will do everything for ARSENAL FC ... aJDE pozdrav!
Многу убаво кажано......
homocide.gif
homocide.gif
homocide.gif
homocide.gif
homocide.gif
homocide.gif
човек од инспирација.

Хахаха. Навивачите се радуваат подеднакво како Брадфорд гол да дале.
Каков facepalm праат дефанзивциве на Брадфорд.:icon_mrgr:
Мани тоа што тие се радуваат него ова ДЕРЛЕТО што промаши :facepalm:, татко ми уште се заебава за тоа со мене а јас неможам да го издржам...

Вечер ќе имало некаква конференција ,некоја информација ? Баш ме интерсира како вечер ќе пробат да ги смират фановите ,што пак ќе не лажат ....

Јас мислам можеме сеуште корист да имаме од Венгер ако го шитнеме на ПСЖ за едно 30 милиони а притоа Жервињо им го дадеме гратис ке имаме некаква шанса барем за Лига Европа :vozbud: .

П.С. Се шегувам За ова за Венгер ама Жервињо Би го дал на било која екипа ( а најверојатно тоа ке биде некој второлигаш ) само да не го гледам .

Вечер ќе имало некаква конференција ,некоја информација ? Баш ме интерсира како вечер ќе пробат да ги смират фановите ,што пак ќе не лажат ....
Фановите нема шанси веќе да ги смират по никоја цена, нема шанси повторно да се залажат со глупите потези на..........да не ги набројувам, додуша несакам да ги спомнам само се
signofcross.gif
да испадне се во ред..
--- надополнето: 12 декември 2012 во 22:47 ---
Another Goal.com exclusive, Arsenal players are losing faith in their beleaguered manager Arsene Wenger. Крајно време е да замине според мене

522477_439673732753599_2046814066_n.png

Моментот кога Вермален промаши, се гледа на кого му е сеедно, а на кого не...
Леееееј Џек еј, ќе пукне од мука , колку само го сака клубот :cuc:....
Шамак е ремек дело за незаинтересираност, дека си знае што го чека во јануари, шупелка невидена.,....

Епа ајде кога веќе во неколку поста се спомна заминување на Венгер, кој би бил негов наследник?

Гвардиола флертува со Арсенал

По 16 годишно извршување на менаџерската функција Арсен Венгер на крајот од сезоната може да го напушти Арсенал, а Пеп Гвардиола е подготвен да седне на клупата на „топџиите“ и да го прекине седумгодишниот пост без трофеј, тврди Goal.com.
on.net.mk_438823.jpg

Претставниците на Гвардиола јасно им ставиле до знаење на челниците на Арсенал дека шпанскиот стратег би сакал да го преземе кормилото на клубот од Емирати. Гвардиола моментно се наоѓа во Њујорк каде се одмора од фудбалот додека не пронајде нов ангажман.
Поранешниот стратег на Барселона постојано се спомнува по медиумите како наследник на многу тренери кои ги водат европските гиганти. Сепак Гвардиола наводно не го интересираат Милан, Интер, Челси, Баерн, ПСЖ или Манчестер Сити.
„Приоритет на Гвардиола во Англија е Арсенал. Во клубот се свесни дека тој би сакал да ги води од 2013. година. Него не го интересира работата во Челси затоа што таму не би имал сигурност и стабилност. А има и одличен однос со Арсен Венгер“, изјави неименуван извор за Goal.com.
За наследник на Венгер се споменува и Драган Стојковиќ Пикси, кој е тренер на јапонскиот тим Нагоја. Венгер ја предводеше истата екипа една година пред да го презеде Арсенал во 1996. година
„Би сакал Стојковиќ да ме замени на клупата, постојат 100 причини за тоа. Идеите ни се исти и двајцата тежнееме кон совршен фудбал. Знаев дека неговиот тим ќе игра напаѓачки со многу додавања“, изјави пред извесен период Французинот за Пикси.

401657_439595206095635_16982322_n.jpg

Клизачи

Со секој изминат ден откако последен пат купил добар шпиц, Арсен Венгер се издолжува по еден милиметар. Ова е најсвежа негова фотографија

:pos:

Ќе пишам и овде А.В мора да си оди, се спречкал и со фудбалерите во мала расправија.Така да не чека изненадување во скоро време :)

Чафката летната ви е. Очигледно. Арсен Венгер, ниту ќе си замине, ниту БИ сакал да си замине. Моментално, нема поарен од него, кој со ваква трансфер политика и со ваков борд на директори, би извлекол нешто позитивно. Да не речам трофеј. Едино шо ме загрижува е изразот на лицето на Венгер, кое искажува исцрпеност. Според мене. Можеби има други проблеми. Но дека ја изгубил желбата за трофеи, не вервам.

Чафката летната ви е. Очигледно. Арсен Венгер, ниту ќе си замине, ниту БИ сакал да си замине. Моментално, нема поарен од него, кој со ваква трансфер политика и со ваков борд на директори, би извлекол нешто позитивно. Да не речам трофеј. Едино шо ме загрижува е изразот на лицето на Венгер, кое искажува исцрпеност. Според мене. Можеби има други проблеми. Но дека ја изгубил желбата за трофеи, не вервам.

Клоп? Гвардиола? Бергкамп? Од кај знам кој и не е битно. Битно е да има промени а тие треба да почнат од врвот заедно со уште 10тина од играчите. Све тоа у аут, дури и ако треба неколку години да бидеме ко Ливерпул ама барем да се гради составот од почеток. Вака ништо не праиме.

Влегол Жервињо во спортска продавница да си купи копачки:
-Имате ли пума копачки број 43?
-Да,повеле.
-Две леви,ве молам. :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom