Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
А ова:
АРСЕНАЛ И ТОТЕНХЕМ СО ЗАЕДНИЧКО СООПШТЕНИЕ
Тимовите на Арсенал и Тотенхем излегоја со заедничко соопштение во пресрет на големото дерби на Емирати.
Постои огромно ривалство помеѓу двете екипи од Северен Лондон, а на минатата средба на Вајт Харт Лејн имаше доста навредливи извикувања.
Фановите на Арсенал тоа го правеа кон Емануел Адебајор, додека фановите на Тотенхем ’атакуваа’ кон Арсен Венгер.
’’
Ги повикуваме фановите да со насочат кон поддршка на својот тим и да уживаат во натпреварот кој ветува дека ќе биде одличен.’’ - стоеше во соопштението.
’’Северно лондонското дерби е секогаш посебно и се надеваме дека она во сабота ќе биде запаметено по случувањата на теренот, како и позитивната поддршка.’’
’’Арсенал и Тотенхем не толерираат дискриминација, било на теренот или надвор од него.’’
Тотенхем додадтно ги информираа своите фанови дека нема да можат на стадионот да внесат банери со не пристојна содржина.

Дефо им е повреден изгледа,го преболивме Адебајор бре ќе биди појако кога РВП ќе ни гостува :pipi:
Се надевам дека утре играчите ќе ја дадат душата на теренот да ги искубаме кокошките
Ќе бидам спокоен со победа од 3-0 :icon_lol:

Јас го сакам ланскиот резултат само без гол на кокошките, и веќе се спремам за
A71tjR0CUAAdwDu.jpg
:love:

Лелееееее што слушам бре Жиру и Артета се повредиле ..... :place: ??????????????????

David Ornstein @bbcsport_david
Contacts talks between Arsenal & Walcott still yet to resume. Nothing likely to happen until he's re-established in team #bbcfootball #afc
Ништо работа не реши Венгер со тоа што го седна на клупа ..... цц мора да го задржеме брее шо му лета у главата на Венгер :unsure:

Лелееееее што слушам бре Жиру и Артета се повредиле ..... :place: ??????????????????
Нема шанси повредени ќе играат утре ќе видиш...Жиру нема шанси мора да игра и светот ќе го обрнам ако треба

Нема шанси повредени ќе играат утре ќе видиш...Жиру нема шанси мора да игра и светот ќе го обрнам ако треба
Пу бе што ми е криво сега што не беше вљубена во Диаби :pos:

Пу бе што ми е криво сега што не беше вљубена во Диаби :pos:
ееееее сега па и ти видо го....мене ми се :place: ти види сега шо ми правиш седи мирен :P....и утре игра Жиру
И уште нешто да додадам за тебе само :pos:
576995_521715111178840_202826050_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom