Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Mene tatko mi me remeti toj pak e za komsiite nasi ( plavite) de...ama ajde trpam jas, i za razlika od tebe jas vcera posle natprevarot otidov do kaj komsiite pobarav apce za pritisok bidejki mi se pokaci nenormalno i edvaj izdrzav, a gi cekav so netrpenie pa duri i pobeda cekav od 5 razlika :D kolku sum skromna jas :LOL:
Ајде де, јас имав надеж дека ќе си фатам на 2 лифчиња сингл ги играв
2-2 3+
и второто уште боље...
7+!
Поучен од досегашните утакмици на Норич!

Ајде де, јас имав надеж дека ќе си фатам на 2 лифчиња сингл ги играв
2-2 3+
и второто уште боље...
7+!
Поучен од досегашните утакмици на Норич!

Немој да стапнеш у кладилницата дека си уплатил...Ќе ти се смеат :pos:

Kako i da e ova e veke minato gotovo mora da se zaboravi bez razlika dali sakame ili ne, odime ponataka sega se na red germancite se fokusirame na niv i gotovo iako uste tesko mi paga vcerasniot poraz :(

А бе што се секирате и Манчестер пред 2-3 сезони кога беше не ми текнува изгуби од барнсли кои беа последни па освоија титула :P

Иначе се слагам апсолутно со Игорче дека Жиру и Жервињо несмеат да настапуваат заедно во тим!

Dolce ♥♥♥♥ Aј доста тажиш.Изгледај го клипчево ке ти помине (y)
http://www.youtube.com/watch?v=nvaS9DtIH0g&feature=related
инаку и јас си паднав на спортска само на нашиве(нешто што највеке боли)ама веке решив да не ги пишувам.
Fala za utehata :) a toa deka ke mi pomine da ama uste nemozam da se pomiram, ke cekam sega so germancite da vidam kako ke bide ;)
--- надополнето: 22 октомври 2012 во 11:22 ---
Happy Birthday
images

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LKJ_zCHLoKU#!
Arsene Wenger

Добро оти не ги даваат младинциве???????.....Ливерпул,Челзи,Манчестер Јун и Сити секогаш ги има на стрим :confused:

Вилшер асистира на двапати за Ајсфилд да стрела за 2-1(у21) :coffee:
оваа му е последна со помладиве у среда најверојатно ќе го видиме на 10/15мин при крајот :)

А бе што се секирате и Манчестер пред 2-3 сезони кога беше не ми текнува изгуби од барнсли кои беа последни па освоија титула :P
Не ја освоивме тогаш титулата, од Волвс кога изгубивме ја освоивме, наредната...:)

Нашиов “Ил Феномено“ да го проследиме... при последниот пораз, направен пенал над него, што доаѓа и како зачудување како контра се уфрли додека кај нас само назад дефанзивно цепаше со пасчиња до противниците и по еден два евро голови од 20+ метри во куповите годишно :D

Ајде нека му е среќен роденденот на Чиче Венгер и пред се здравје да го служи!!
--- надополнето: 22 октомври 2012 во 15:30 ---

Фак оф слат!!

:pos: не се нервирај бре, само ти дадов прогноза за утакмицата !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom