Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Кој замор го имаа Артета,Жиру,Жервињо,Сантос,Маноне,Џенкинсон итн да не ги набројувам сите

Од што беа толку заморени Артета, Сантос, Маноне и Џенкинсон, од лежење у кревет дома две недели, а играчите на Сити, Јунајтед и Челзи си го прчеа и они две недели па не беа заморени, никакви оправдувања.

Од што беа толку заморени Артета, Сантос, Маноне и Џенкинсон, од лежење у кревет дома две недели, а играчите на Сити, Јунајтед и Челзи си го прчеа и они две недели па не беа заморени, никакви оправдувања.
па тоа го зборувам и јас оти некој имаше пишано дека имале репрезантативни утакмици.

Toa бесценето искуство можеби ќе го стекнеа и тоа повеќе во Барселона. Арсенал нема некоја силна фудбалска школа. Најдобрата фудбалска школа во Англија е на Вест Хем. Што значи ако останеа играчите во Барселона ќе беа подобри играчи. Доколку Фабрегас останеше во Барселона, од првиот момент ќе играше заедно со Меси и денеска можеби ќе го имавме најдобриот тандем во историјата на фудбалот. Се разбира, не го обвинувам Арсенал за тоа што замина ни Фабрегас, ни другиве играчи. Најголема одгворност сносат самите тие. Но, можам да ја разберам огорченоста од страна на Барселона.
Значи ти си единствениот што ја разбира Барселона (нели освен затуцаните нивни фанови). Викаш ако останеа играчите, а си се прашал зашто не останеле? , и ако биле толку добри и вреднувани од Барса дали воопшто би заминале???
Одговори на овие прашања, и убаво ти пиша еден член , не се бламирај, глупо е цел свет да ти се смее!

Каква трагедија сме ние... само на нас може да ни се случи играч у прв допир со топка да се повреди, денеска сите катастрофа, Пер и Вермален обавезно да си купат нови копачки, 20 пати се лизнаа, мерак ми се напраи само Гнабри шо го видов, по обичај ноктиве ги изедов, а Ремзи коа ја дудлаше ми се качуваше притисоков 200 со 100 :/
Сантош е очаен во дефанзива/....

Криви за голот беа Сантос и Маноне.
Сантос требаше да напраи офсајд замка,додека Маноне поубаво да интервенира.
Окс нема среќа,Арсенал нема среќа.Отиде пола тим во болница а шо се вика уште непочната сезоната...
Само ме нервира шо одма почнавте 4 место максимум...Има уште 30 кола,алооооо.

^првиот ни бега 10 бода алоо,види колку гола ман.утд им даде на стоук колку ние,види сити како тепаа денеска.
доста беше за денеска се читама вторник/среда.

^првиот ни бега 10 бода алоо,види колку гола ман.утд им даде на стоук колку ние,види сити како тепаа денеска.
доста беше за денеска се читама вторник/среда.
Само без нервози не се нервирај

Шо ми набројуваш играчи од одбраната,па уште и голманот.Тие од последната третина на теренот ја прават разликата во нападот,а сите играа со нивните држави,патуваа по 1000ци километри пат(пр:Жиру до Јапонија),башка од почетокот на сезоната играат посебно нашиот мотор на екипата КАЗОРЛА кој се нема асално одморено од ланската сезона.Денеска најдобро изиграа Артета и Џенкинсон,Сантос и Аршавин може беа одморени ама 'рѓа имаа фатено од неиграње.Потребна е ротација сите да бидат спремни да дадат максимум во секој момент.

бтв:Мене повеќе ми се повраќаше од Жервињо
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 21:11 ---
Норвич имаа две недели време да се подготват за овој дуел,а ние 3 дена

Добро сето тоа е така, ама нема врска, не е ништо од тоа оправдување, точно е дека не беше одбраната денеска проблем туку нападот и средниот ред. Меѓутоа сето ова е веќе видено, малце ќе се занесеме, малце ќе се депримираме и така на крај ќе бидеме трети или четврти, и така скоро една деценија, и сите се задоволни, наредното лето ќе се продаде некој играч, колку да може финансиски да се одржи оваа ситуација и така во круг уште десет години.

Освен ако не се случи нешто радикално. Уште пред 3-4 години викам дека ако една година Арсенал не игра ЛШ сериозно ќе се раздрмаат многу работи.

Абе не е срамота против Норвич да не создадеш ниту една (1) асална шанса?
Немавме никаква игра, се влечеа по терен, не покриваа, не играа пресинг и не пробуваа да дадат гол туку само кружеа.

Ремзи, Сантош и Жервињо ја кочеа секоја ебана акција. Се надевам само дека се е у ред со Окс.

Не можиме да обвинуваме за замор ко и другите екипи имаја свои репрезентативци. Да не се лажиме. Игравме против тим кој немаше победа во ПЛ. Значи не е до заморот, до нас е.

Заслужен пораз.

Ливерпул ги тепаа овие сироткиве,Арсенал дефинитивно не е за топ 4,ужасна екипа.

Leleeee samo vie me butnavte za 3200 ))) Bas mi e zal za Arsenal, neznam sto da kazam ovoj tim ako nemoze da fo pobedat znaci se tapa....ima Arsenal ODLICEN tim ama od vakvi ekipi tesko glava da krenes osobeno kaga se igra defanzivno kako oni sto izigraaa,Ahteta za Arsenal omileni mi se u Angija ali mora nesto da smenat i toa pod hitno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom