Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Случајно наидов на клипче за Арсенал со кое сум се згазил од смеење :pos:

Не сум видол никој да го постира, па затоа тука ви го постирам :)

Денес треба да се подигне самодовербата уште малце, последните натпревари ги игравме малце несигурно, ептен би бил среќен да го видам Пер во одбраната повторно со Вермален, тој тандем ептен добро функционираше, а плус ќе ни треба висок човек во случај да игра Керол. Денес е ден на Жиру, ако добие повеќе од 20 минути мислам дека ќе постигне гол.

Ќе биде тешко денес но мора да вадиме 3 поена од вакви мутави гостувања ако сакаме да се бориме за титула.

И јас очекувам победа за самодовербата веќе е вратена бар јас така мислам. И сакам конечно да дочекам Жиру да даде конечно гол, само тупкам кога ќе влезе во игра многу, мнооооогу сакам гол да даде и исто така оној себичњакот Жервињо пак да не прави глупости и да упропастува топки се нервирам да го гледам така кога не подава :D

Ако победиме денес ќе си ја вратиме самодовербата на високо ниво .
Незнам шо состав имаат чеканите ама би било добро Венгер да му даде поголема минутажа на Жиру .
Една забелешка од претходниот натпревар ,Маноне нез шо е работа ама ептен несигурен и ниту една топка при исфрлање не погоди играч на Арсенал ,втф е работата со него ? Го плукавме Шчешни зашо згрешил при резултат од 6-0 зашо примал гол ... овој може далеку повеќе да не оштети ... : |
На Жервињо леко изгледа му е Боулд ,Венгер многу ги остава на слобода ,ке правеш како шо ти е кажано ,иако е себичен ,дава голови ,денес сигурно ќе стартува ...
Вилшер ќе добие некоја минутка на терен денес ? Знам дека има проблеми со догворот меѓу Арсенал и Волкот ама глупо вака ... добро одигра до сега освен против Челзи ,ако му даде шанса Венгер денес ,мислам дека тој прв ќе ја затресе мрежата :coffee:
Победа денес ,ништо друго не доаѓа у обзир ! :P
и една лоша информација изгледа судија ќе биде Фил дуд ,овој судија 2/3 пати не оштети на големо ! Се надевам дека нема и денес !

Момци имате инфо дали игра Керол ?
Ќе игра сигурно зашто читав преку неделава мн линкови како се спремал за нас и како бил мотивиран против нас да се докажел... бла бла бла.
А воедно и Кош или Верма изјавија дека ќе биле спремни посебно за него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom