Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Тео очигледно додека не потпише нов договор, и тоа договор кој ќе му го понуди клубот, а не некои негови нереални фантазии, нема да биде првотимец во Арсенал, и со оглед како игра и во тие минути што ги добива, мислам дека ама баш на никој нема да му фали?

Ма каков задоволен бре требаше да земеме цели три бода.Пичке мајчетине на Маноне и Жервињо.
Бевме на гости кај шампионот,куров мој! Требаше да победиме и точка (.) :) Лично јас сум бајаги изнервиран од резултатот,мораше овде да има победа.
Мислам дека ако се внесеше Окс ќе се докрајчеше овие шеициве ;)

Наредна недела ќе ебеме нафташи.Патем во Среда ќе си ја праиме интересна со Ковентри :)

Ма каков задоволен бре требаше да земеме цели три бода.Пичке мајчетине на Маноне и Жервињо.
Бевме на гости кај шампионот,куров мој! Требаше да победиме и точка (.) :) Лично јас сум бајаги изнервиран од резултатот,мораше овде да има победа.
Мислам дека ако се внесеше Окс ќе се докрајчеше овие шеициве ;)

Наредна недела ќе ебеме нафташи.Патем во Среда ќе си ја праиме интересна со Ковентри :)
Боље да не ја гледав утакмицава, на флешскор ќе си видев резултат и ќе си бев задоволен со бод на гости против Сити.
Ама со онаква игра како не тепавме, плус мутавиот примен гол, плус глупостите на Жервињо... :tapp:

Читам тука ама баш никој не го спомна Џенкинсон ???
Па дечкото одигра супер и офанзивно и дефанзивно ... Истотака Гибс добар но тоа центаршутевите му се срање ...
Денес највеќе се нервирав кога Жервињо ја презимаше топката и се забиваше со главата у земја и пробуваше да изиграва ....Fail : |
Ремзи добро одигра е сега два пати нез како тоа со жервињо се сплеткуваа но солиден беше ...
Како и да е минтагодишни правци се ,1бод од таму на гости и не е така лошо :)
и некако чудно ми падна ама судијата рамноправно судеше ... Дин шо ти стана вака бре ? :D

Читам тука ама баш никој не го спомна Џенкинсон ???
Па дечкото одигра супер и офанзивно и дефанзивно ... Истотака Гибс добар но тоа центаршутевите му се срање ...
Денес највеќе се нервирав кога Жервињо ја презимаше топката и се забиваше со главата у земја и пробуваше да изиграва ....Fail : |
Ремзи добро одигра е сега два пати нез како тоа со жервињо се сплеткуваа но солиден беше ...
Како и да е минтагодишни правци се ,1бод од таму на гости и не е така лошо :)
Не читаш добро, имаше пофалби за Карл ака Џенкинсон.....

Абе се е можноо :D

tumblr_matd02GEq71qcxfxbo1_500.gif

Сеа уште една потешка утакница на Емирати не следува и после малку ќе здивнеме ... Се надевам дека Челзи ќе ги замачкаме на Емирати со 3/4 гола :P Keep dreaming on.....

Волкот нема да стартува се додека не потпише нов договор којшто го нуди Арсенал а ? :P Конечно малку забчиња и ние да покажеме , да го еба

Имавме игра за три поена дефинитивно, освен од 45 - 75 минута кога бркаа чавки по терен.

• Санти Казорла: немам зборови, човеков ме воодушевува, пасеви, шутеви, расположение ...
  • Артета: Најголемо откритие у последниве 10 години, јес да му замерам малку денес за примениот гол, требаше да чува втора статив,а а не да шета по гол линија.
  • Подолски: слабо денес, иако и не доби нешто многу лопти али можеше подобро да дејствува. При нафрлањето на Клингонецот не обрати внимание, касно реагираше и негова дел грешка за голот
  • Жиру: аман нека даде веќе гол
  • Жервињо: треба уште многу да учи, има техника али нема финиш, му треба него тутор дефинитивно - модел кој ќе го води малку
  • Диаби: Ме изнасмеа со она трчањето у 5 круга околу топка, али сепак добар, добар
  • Метерчо: сезонава одлично се вклопи веќе, си го најде местото и одлично игра. Единствено од моја страна замерка му е идењето у другиот 16тик при бафрлање затоа што и пијан трчам побрзо од него. При брза контра неможе да се врати, мањак играч у одбрана.
  • Кош мајсторееееее јка извади денеска а богами и добро изигра
  • Маноне: хмм, жалосно е што дојдовме до него али сеа тоа е, и он има 1/3 кривица за голот, а се на се не беше ни лош утакмицава
  • Гибс и Карл: значи ако се сакало се можело!
Се на се морам да кажам дека игравме кај шампионот на гости, требаше да добиеме 3 поена, но ако ништо друго им покажавме на сите дека Arsenal means business оваа година.
поздрав дечки до следната

Добро бе, и баба ми Трајанка веќе му ја знае таа серена финта на Жервињо по страна. Аман.
Демек играме пријателска со некој третолигаш па мисли дека така ќе мине.

Исто и Диаби денес ептен на нерви ми идеше, си дрибла на средината ич не го боли.

Добро бе, и баба ми Трајанка веќе му ја знае таа серена финта на Жервињо по страна. Аман.
Демек играме пријателска со некој третолигаш па мисли дека така ќе мине.

Исто и Диаби денес ептен на нерви ми идеше, си дрибла на средината ич не го боли.
Задача му е на Диаби да влече топка по средината, не може секој како Казорла да игра.

Задача му е на Диаби да влече топка по средината, не може секој како Казорла да игра.

Знам тоа ама секој пат коа треба да ја влече влегува во дриблинг па дури и со 3-4 играчи. Пример денес ако не грешам мислам дека имаше таков обид коа креираа контра напад...

Влегува Жиру магарето и им ги освојува сите воздушни дуели на Компани и Лескот,мислам само еден скок му земаа ама топката заврши кај наш играч.

Не ја гледав на свадба бев но не го пцујте многу Жервињо ќе се каете. До денешната ѕвер беше денес одма нечини. Плус може таква му била и тактиката на Венгер кој знае. Како и да е не заслужува толку да фрлате дрва и камења кон него сепак неможе секој секоја утакмица да дава голови...

Сега дури стигам да пишам
Задоволен од резултатот, меѓутоа можевме и повеќе да беше поприсебен Жервињо.

Иначе Маноне го пцуете сите а и Шчезњи направи бетер кикс прошлата. Башка добар си беше маноне за шутевите.

Е сеа, денес од 45та до 70та минута не игравме ама баш ништо. Ремзи снема душа уште у 60та исто и Казорла и Дијаби. Се гледа замор кога играат среда-недела, сега ќе имаат малце одмор против Ковентри можеме да видиме доста променет состав и очекувам Жиру конечно да даде гол со нив

Чекор по чекор, прво Ковентри после Челзи.

И да, све си мислам дека Ковентри нема нигде да можеме да ја гледаме :(

А после голот на Кош,асистенцијата што му ја напраи Кош на Силва или Родвел кој беше кога токмакот ја промаши цела статива ? Е тоа да влезеше е тек тогаш идев у Лондон со базука :)
--- надополнето: 23 септември 2012 во 23:51 ---
Едит : Незнам кој примети,но капитенската лента му праи проблеми на Артета.Можам да кажам дека 90 % од натпреварот бев сконцентриран на тоа како ќе одигра Артета ко капитен.Делуваше ептен да не кажам уплашено,несигурно...Го нема то лидерство ко со Вермален... Џаст сеинг ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom