Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Поглуп гол не можеа да примат, пак ли старата песна, напаѓање цело време и на крај ваков ефтин гол

Нем и се верува дека губиме, колку само шанси пропуштија....Башка според мене грешка што не игра Жиру прва, за вакви ситуации од корнер ни е потребен.
Гибс ептен слабо нафрлува, не е само да ја рогнеш, треба да најдеп некој.....
Пффффффффф нереален резултат омг........

Ми беа смешни споредбите меѓу Шчесни и Маноне.Првиов е класа над Маноне.

Маноне го мачи само 1 проблем-високите топки,за другото добро се снаоѓа. Ајде има уште 45мин сигурен сум дека ќе се сврти резултатот :)

Кош беше во линија со Туре, него го гледаше, Подолски спиеше на втора статива, негова грешка.

Дека Подолски напраи грешка напраи, ама ова иде на душа на голманот. Голман кога истрчува напред да боксува мора да биде негова топка, не смее да го прелета во никој случај!

Кош беше во линија со Туре, него го гледаше, Подолски спиеше на втора статива, негова грешка.
Подолски не спиеше него си чепаше малце у нос.
Лелелелеле уште еднаш шансиве ги гледам и за плачење е.....Посебно по асистенцијата на Ремзи за Жервињо....Ајмо второ да ја вртиме мора!!!!!

Средниот ред ни е одличен, и Ремзи изненадува позитивно, само да се искористат шансите во второ, а ќе ги има.

Овој Жервињо ако е нормален .. себично човече , дрибла додека не загуби а кога е во ситуација за гол тепа гулаби горе не кров !!!

Добар резултат, иако можевме и повеќе.
Мертесакер ви покажа дека може да се носи со брзи напаѓачи, феноменален беше денеска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom