Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Што пцујате по него, разберетего, сака да освојува титули. Наместо да му се заблагодарите за сето она што го придонесе во клубот вие му карате мајка. Тука се Жиру, Подолски, веројатно Венгер ќе земи и негова замена. Живот иде даље.

Мрш бе и ти.Сакал да освојува титула....У Арсенал неможе..Мрш да не те глеам..Падобранец.

Ова не е фудбалски клуб веќе ова е срање, ебати и преселба на Емирати, и project youth и се, една од тие работи успеа ли? НЕ!

Ова не е фудбалски клуб веќе ова е срање, ебати и преселба на Емирати, и project youth и се, една од тие работи успеа ли? НЕ!
Успешен е еден проект изгледа

= Правење големи пари и нервирање на фановите ! (n)

Што е полошо од Јуда?
-Ван Перси :pos:

Абе ова ми изгледа како земавме играчи за кои се исценкавме и потрошивме некој денар, и ај сега да си вратиме пари ќе го шиткаме РВП. Па на Јунајтед човече. Да даде господ да му фрлат нешто кога ќе дојде на Емирати, цел живот во огледало да се гледа и да знае од што му е. Ебате скапаницата.

Arsene is on French TV now

French commentator: "Was Sir Alex's check big?"

Wenger: "It was. For a player of it's quality it's normal.it's sad to lose a player of his quality. He had only one year left on his contract so we didn't have the choice."

On RVP's replacement: "We already signed Podolski & Giroud"

И ако се повреди еден од овие два ,што тогаш ?Се по список женско од фамилијата на бордот :mad:

РВП сега заслужува ист третман од навивачите на Арсенал како Фиго од навивачите на Барса нели?

Категорично,ДА.
--- надополнето: 15 август 2012 во 21:33 ---
Ван Перси во Јунајтед = Фернандо Торес втор дел :pos:

Не си свесен колку ќе ми ја исполни душава ова да е така :) :)

Од мене до РВП (@Persie_Official)
@Persie_Official You are not an Arsenal player anymore! Change that, you don't deserve to be associated with AFC. You are a disappointment!

Не ми се верува колку ме изнервира човеков.

Arsene is on French TV now

French commentator: "Was Sir Alex's check big?"

Wenger: "It was. For a player of it's quality it's normal.it's sad to lose a player of his quality. He had only one year left on his contract so we didn't have the choice."

On RVP's replacement: "We already signed Podolski & Giroud"

И ако се повреди еден од овие два ,што тогаш ?Се по список женско од фамилијата на бордот :mad:
Како што реков! Има исто мислење ко ја :icon_lol:

Де бе, лани откако си заминаа Насри и Фабрегас и поразите од Јунајтед и Ливерпул ни коментираа како ќе сме се бореле за опстанок, па завршивме на трето место.
Годинава имаме одлични засилувања, очекувам уште едно големо име и ќе бидеме подготвени за новава сезона.

431003_409933869064180_33947464_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom