Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Што пцујате по него, разберетего, сака да освојува титули. Наместо да му се заблагодарите за сето она што го придонесе во клубот вие му карате мајка. Тука се Жиру, Подолски, веројатно Венгер ќе земи и негова замена. Живот иде даље.
Мрш бе и ти.Сакал да освојува титула....У Арсенал неможе..Мрш да не те глеам..Падобранец.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Ова не е фудбалски клуб веќе ова е срање, ебати и преселба на Емирати, и project youth и се, една од тие работи успеа ли? НЕ!

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
Ова не е фудбалски клуб веќе ова е срање, ебати и преселба на Емирати, и project youth и се, една од тие работи успеа ли? НЕ!
Успешен е еден проект изгледа

= Правење големи пари и нервирање на фановите ! (n)

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Што е полошо од Јуда?
-Ван Перси :pos:

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Абе ова ми изгледа како земавме играчи за кои се исценкавме и потрошивме некој денар, и ај сега да си вратиме пари ќе го шиткаме РВП. Па на Јунајтед човече. Да даде господ да му фрлат нешто кога ќе дојде на Емирати, цел живот во огледало да се гледа и да знае од што му е. Ебате скапаницата.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
Arsene is on French TV now

French commentator: "Was Sir Alex's check big?"

Wenger: "It was. For a player of it's quality it's normal.it's sad to lose a player of his quality. He had only one year left on his contract so we didn't have the choice."

On RVP's replacement: "We already signed Podolski & Giroud"

И ако се повреди еден од овие два ,што тогаш ?Се по список женско од фамилијата на бордот :mad:

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
РВП сега заслужува ист третман од навивачите на Арсенал како Фиго од навивачите на Барса нели?
Категорично,ДА.
--- надополнето: 15 август 2012 во 21:33 ---
Ван Перси во Јунајтед = Фернандо Торес втор дел :pos:
Не си свесен колку ќе ми ја исполни душава ова да е така :) :)

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Од мене до РВП (@Persie_Official)
@Persie_Official You are not an Arsenal player anymore! Change that, you don't deserve to be associated with AFC. You are a disappointment!

Не ми се верува колку ме изнервира човеков.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Arsene is on French TV now

French commentator: "Was Sir Alex's check big?"

Wenger: "It was. For a player of it's quality it's normal.it's sad to lose a player of his quality. He had only one year left on his contract so we didn't have the choice."

On RVP's replacement: "We already signed Podolski & Giroud"

И ако се повреди еден од овие два ,што тогаш ?Се по список женско од фамилијата на бордот :mad:
Како што реков! Има исто мислење ко ја :icon_lol:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Де бе, лани откако си заминаа Насри и Фабрегас и поразите од Јунајтед и Ливерпул ни коментираа како ќе сме се бореле за опстанок, па завршивме на трето место.
Годинава имаме одлични засилувања, очекувам уште едно големо име и ќе бидеме подготвени за новава сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom