Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
2012AFCtop1.jpg

за наредната сезона за дома, извинете ако некој веќе ја ставил сликава.
Леле ама е грд дресов!

Дресов е убедливо нашиот најгрд дрес... Гомно, не го купувам грд е.

Ганери, со среќа да ни е вечер. Одам по алкохол и се сместувам кај другар ми. Поздрав, се читаме вечер.

Дресов е убедливо нашиот најгрд дрес... Гомно, не го купувам грд е.
Со оглед дека е од Најк, кои прават убедливо најгадни дресови, копачки и топки, добар е, можеше и многу полошо.

Ваууууууу ќе биде јако вече момци, очекувам победа ,а и со нерешено би бил задоволен.
Ептен ќе ми се напраи кеиф ако Тити жбрца едно голче , има да биде бреееееее......
Ајде веќе нека почнува натрпеваров не ми се чека више .....
Бај д веј, дресов не ми се допаѓа, ептен ги укакале тоа ракавите....

Arsenal team to face AC Milan: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, Ramsey, Van Persie.Substitutes: Fabianski, Djourou, Coquelin, Arshavin, Benayoun, Oxlade-Chamberlain, Henry.
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 20:02 ---
Arsenal team to face AC Milan: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, Ramsey, Van Persie.Substitutes: Fabianski, Djourou, Coquelin, Arshavin, Benayoun, Oxlade-Chamberlain, Henry.

Што беше финтата со Росицки како крило во почетен состав?
Росицки не може добра утакмица да одигра па макар и животот му зависел од тоа.
Ремзи лош, Вермален неочекувано паничи, Гибс киксира, одбраната некоординирана, нападот не знае кај тера, Волкот изгубен во време и простор, мора големи промени во второ полувреме.
Мора Аршавин да влезе што побрзо, Росицки аут. Накај 70 минута и Анри ќе мора да влезе.

И дај Венгер престани со таа офсајд стапица во ЛШ.

Очајна игра, заслужуваме да губиме и со повеќе. Капак се повреди и Косиелни, а Вермален игра за никаде.

Ај, зошто ни е ЛШ, имаме ние поважни натпревари, нели
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 21:44 ---

Комедии, искрено ништо не изигравме прво полувреме и мене не ми е јасна работава со Росицки....
Иначе не знам што им дале топка, дај им таму мотика, ашов да засадат нешто, срамота.....Не е оправдување не скокајте одма не го кривам теренот али рачунај на ваков терен Волкот е јуслес....Сега ја разбирам изјавава на Венгер http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-my-concern-over-san-siro-pitch ,првин помислив нешто мрчи без причина али и те како оправдано.....
Ајде второ мора да се даде гол, дека вака ако остане не ќе да е на арно.....гоу гоу ганерс

Sura да не бараме оправдувања. Теренот е ист за сите и Волкот треба да се прилагоди а не да трчаат од него 10 години постари играчи. Значи што вика Алан Хансен, играме толку лошо што е срамота да се гледа. Вермален потфрлува, Кош надвор, Гибс како да се плаши, Ван Перси нема топки, тапа ептен. Ако дадеме гол жива среќа ќе биде.

Голема грешка што не му даде шанса на Аршавин вечерва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom