Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
x2_a51a920

види кој ѕирка од позадина :tapp:

не ми е јасно како успеа Шчезни прв да дојде до Анри од другата страна на теренот при прославата на голот

Честито победа и пласман понатаму, што за што, ама капа долу за Анри, беше и остана легенда на Арсенал, несомнено е во топ 3 играчи што играле во ПЛ. Браво!!!
Најдобар што играл во премиер лигата! факт!

А ова е дефинитивно најдобриот коментар што го прочитав вечерва:

Spurs youngster Mr Andros Townsend fulfilling a lifelong dream tonight. Playing at #Arsenal? No. Spending 90 mins with Coq in his face.

Кој разбрал, разбрал. :D

Ајде луѓе ставајте слики еднакви на илјада зборови. :)

Нешто поврзано со трансфери:

YoungGunsBlog Jamie Sanderson
Transfer snippets: Matías Suárez has ruled out leaving Anderlecht, and Ivory Coast confirm Salomon Kalou not London bound for #AFC talks.

Не клети бе! хахаха.
Па јас би рекол освен тој, Верма или Сонг нема кој друг да носи таква лента !!!
Океј тука би бил дефинитивно и Диаби ама ... го нема ни одблизу на терените така да... тоа е .

ПС: ГО молам тој што ја има сликата од Анри како ги крева мистериозно и Пре Пре емоционално рацете при сам судиски свирок да ја постави или да ја прати на пп неможам на гугл да ја најдам !!!
Извини, ама не се согласувам за Сонг. Можеби тоа му е стилот ама многу ми е лежерен типот (на пример кога го примивме голот од Вулфс, он се враќа назад ко да се шета на кеј а не да игра во најбрзата лига на светот), се надевам дека грешам. Во моментов, покрај РВП кој ја носи лентата како човек со најголем стаж во Арсенал и верувам дека заслужено е капитен, следен би бил Вермален. Човекот гине на терен, онаа изјава дека може нема да изигра најдобро ама секогаш ќе даде се од себе не му ја заборавам. Исто мислам дека и Шчешни го сака клубот многу и се труди да изигра најдобро што може, единствено негативно е дека е млад дечкото па му треба малку трпение некогаш. Тие двајца би биле во моментов капитени за мене, тие и се по тој редослед.

Слики Анри (Getty images)

136635674.jpg

136636112.jpg

Piers Morgan. "Scholes returns - gives away a goal. Henry returns - scores a goal. Debate over. #Thierry"
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 01:32 ---
бтв:жал ми падна за Шамак,неможам да си објаснам како стана ваков како шо е сега:place:
мало потцетување

Едноставно не му лега Англиски фудбал. Тврдам, меси да дојде во англија тотално ќе се изгуби!

Не навијам за Arsenal, никогаш не ни сум навијал, али сум сигурен дека преска се израдував на голот на Henry како и сите фанови на овој клуб. Сум рекол у поише наврати класата си останува за секогаш!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom