Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најдобар што играл во премиер лигата! факт!Честито победа и пласман понатаму, што за што, ама капа долу за Анри, беше и остана легенда на Арсенал, несомнено е во топ 3 играчи што играле во ПЛ. Браво!!!
Извини, ама не се согласувам за Сонг. Можеби тоа му е стилот ама многу ми е лежерен типот (на пример кога го примивме голот од Вулфс, он се враќа назад ко да се шета на кеј а не да игра во најбрзата лига на светот), се надевам дека грешам. Во моментов, покрај РВП кој ја носи лентата како човек со најголем стаж во Арсенал и верувам дека заслужено е капитен, следен би бил Вермален. Човекот гине на терен, онаа изјава дека може нема да изигра најдобро ама секогаш ќе даде се од себе не му ја заборавам. Исто мислам дека и Шчешни го сака клубот многу и се труди да изигра најдобро што може, единствено негативно е дека е млад дечкото па му треба малку трпение некогаш. Тие двајца би биле во моментов капитени за мене, тие и се по тој редослед.Не клети бе! хахаха.
Па јас би рекол освен тој, Верма или Сонг нема кој друг да носи таква лента !!!
Океј тука би бил дефинитивно и Диаби ама ... го нема ни одблизу на терените така да... тоа е .
ПС: ГО молам тој што ја има сликата од Анри како ги крева мистериозно и Пре Пре емоционално рацете при сам судиски свирок да ја постави или да ја прати на пп неможам на гугл да ја најдам !!!