gooner4life
Arsenal-Maniak
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 7.037
- Поени од реакции
- 1.567
Од првиот миг кога видов дека Арша и Шамак го делат шпицот потпомогнати од кобниот дриблер и пета пасер Ремзи ми се стемни... цело прво полувреме гледавме како еден одличен фудбалер има страв по секој дриблинг да упати удар па подава...( зборувам секако за Окс.) а двајца максимално вон форма играчи како прават комедија во атакот... Шамак незнам што да кажам... имаше неколку добри паса ама... не го сака и не го сака. Арша пробуваше се трудеше како ретко кога ... ама едноставно еден шут не успеа во рамки да заврши! Плус максимално ме напизди кога отворени Ремзи Сонг и АНРИ ги имаше а тој шутна од мртов агол во гол аут!
Сонг и Коквелин ван серија! Одлично!
АНРИ !!! АНРИ!!! АНРИ!!!
Те сакам кралу! Те обожавам!!!
Пекав на другарчето што гледаше со мене... цело време од 20 минута...ајде Анри ајде он да влезе ќе даде гол ајде Анри... и конечно го пушти.. прв допир - офсајд, втор- Му ја пукнаа ногата, Трет... Се врати оној Пласиран Удар на Арсеналовите терени после пет години!!!
Сонг и Коквелин ван серија! Одлично!
АНРИ !!! АНРИ!!! АНРИ!!!
Те сакам кралу! Те обожавам!!!

Пекав на другарчето што гледаше со мене... цело време од 20 минута...ајде Анри ајде он да влезе ќе даде гол ајде Анри... и конечно го пушти.. прв допир - офсајд, втор- Му ја пукнаа ногата, Трет... Се врати оној Пласиран Удар на Арсеналовите терени после пет години!!!