Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ауууууууу Парк, браво мајсторе, јас му се радувам најповеќе на неговиот гол. Не знам зошто, но од моментот кога потпиша за Арсенал, знаев дека ќе биди нешто од него. Ваков гол немам видено уште од времето кога Пирес ги даваше по таа страна. Фантазија.

И да, ме бендиса враќањето од негатива во позитива особено против незгоден тим како Болтон. Одлично ! :)))

Ваков Арсенал ме прави да помислам дека и нема да се предадеме толку лесно на „Мостот“. Сабота имаме шанси против Челзи, особено ако има и нови санкции за Тери и Виљаш Боаш, по мечот со QPR. Како и да е, добар перформанс и на Аршавин, на мечот.

Венгер најави дека Вермален е подготвен за со Челзи па го очекувам во прв состав. Полека полека се комплетираме, само уште најјакиот ни фали (Вилшир). :)))

Ауууууууу Парк, браво мајсторе, јас му се радувам најповеќе на неговиот гол. Не знам зошто, но од моментот кога потпиша за Арсенал, знаев дека ќе биди нешто од него. Ваков гол немам видено уште од времето кога Пирес ги даваше по таа страна. Фантазија.

И да, ме бендиса враќањето од негатива во позитива особено против незгоден тим како Болтон. Одлично ! :)))

Ваков Арсенал ме прави да помислам дека и нема да се предадеме толку лесно на „Мостот“. Сабота имаме шанси против Челзи, особено ако има и нови санкции за Тери и Виљаш Боаш, по мечот со QPR. Како и да е, добар перформанс и на Аршавин, на мечот.

Венгер најави дека Вермален е подготвен за со Челзи па го очекувам во прв состав. Полека полека се комплетираме, само уште најјакиот ни фали (Вилшир). :)))
1. Остави го Пирес, по него сеуште играше оној што НАЈ веќе вакви погодоци даде... а тоа е единствениот АНРИ! ( Во секој случај и Пирес ги даваше слични не е оспорување...)
2. Па не кажувај најјакиот... ама еден од најјаките 3ца... може вака? ( Сепак РвП и Шчезни неможе да се тргнат од првото место...бар РвП никако а Шчезни сега за сега )

1. Остави го Пирес, по него сеуште играше оној што НАЈ веќе вакви погодоци даде... а тоа е единствениот АНРИ! ( Во секој случај и Пирес ги даваше слични не е оспорување...)
2. Па не кажувај најјакиот... ама еден од најјаките 3ца... може вака? ( Сепак РвП и Шчезни неможе да се тргнат од првото место...бар РвП никако а Шчезни сега за сега )

Се сЉагам за Ван Перси, а Шчезни и тој е тука со Џек.

Тепам време и најдов една глупа статистика: На денот кога на Роберт Пирес му е роденден, Арсенал од неговото доаѓање, до предходната сезона нема победа на тој ден. Кога му е роденден на Пирес ?! 29 октомври :))))))))))))) (Во обзир се земени колата на одигрување од 27, 28 и 29 октомври).
За последните 5 можам да најдам, Астон Вила нерешено, Тотенхем нерешено, Јунајтед пораз, Ливерпул нерешено и Тотенхем нерешено.

Се извинувам што ке бидам оф топик,ама ми треба совет од фан на арсенал :) Сакам да купам дрес за поклон,бев денеска да разгледам ама ми покажаа и црвен и син дрес.Јас ги знаев само црвените дресови ама ми кажаа дека сините биле за оваа сезона.Е сега незнам каков дрес би било подобро да земам? :) Ако сте виделе некаде убави дресови можете да ми препорачате,јас бев во funshop,црвениот беше 1400 синиот 700,имало разлика во материјалот.Па совет?:)

Се извинувам што ке бидам оф топик,ама ми треба совет од фан на арсенал :) Сакам да купам дрес за поклон,бев денеска да разгледам ама ми покажаа и црвен и син дрес.Јас ги знаев само црвените дресови ама ми кажаа дека сините биле за оваа сезона.Е сега незнам каков дрес би било подобро да земам? :) Ако сте виделе некаде убави дресови можете да ми препорачате,јас бев во funshop,црвениот беше 1400 синиот 700,имало разлика во материјалот.Па совет?:)
Плавиот ќе биде променет сигурно наскоро, а црвен секогаш носел арсенал разлика се мали ситници така да... по уникат може да биде плавиот, но по основен црвениот...зависи што би сакала ти да земеш... каква ти е намерата.
:D

Нема што да ти препорачаме, земи ги двата дреса ;)

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWW!!!!
PARK :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

ARSHAVIN :cuc: :cuc: :cuc:

Ајде дечки МОЖЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!
Туууууу неможам да му се изнаглеам на голечево на Парк, во дечково лежи огромен потенцијал.....Ај Венгер ќе среди нешто тоа за војската да се надеваме.....

Туууууу неможам да му се изнаглеам на голечево на Парк, во дечково лежи огромен потенцијал.....Ај Венгер ќе среди нешто тоа за војската да се надеваме.....

Ако ја освои ЕПЛ годинава можеби и нема да оди :)

Ако ја освои ЕПЛ годинава можеби и нема да оди :)
Нажалост... таква “убава“ земја претставува...што ни да и плаќа на земјата по милион ипол Арсенал тие 4 години... не ќе го пуштат ! :(

Што е работата со Парк и одењето во војска ? Ај нека објасни некој..

Што е работата со Парк и одењето во војска ? Ај нека објасни некој..

Сите корејци мораат да отслужат воен рок, ко кај нас на времето што беше. Исклучок се само фудбалерите што беа дел од тимот што направи историја во 2002та на светското :)

Човек да не поверува дека сме се вратила од негатива. :noze: Браво до Парк, а и до Рускаја машина, за да почне да игра како што треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom