Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ауууууууу Парк, браво мајсторе, јас му се радувам најповеќе на неговиот гол. Не знам зошто, но од моментот кога потпиша за Арсенал, знаев дека ќе биди нешто од него. Ваков гол немам видено уште од времето кога Пирес ги даваше по таа страна. Фантазија.

И да, ме бендиса враќањето од негатива во позитива особено против незгоден тим како Болтон. Одлично ! :)))

Ваков Арсенал ме прави да помислам дека и нема да се предадеме толку лесно на „Мостот“. Сабота имаме шанси против Челзи, особено ако има и нови санкции за Тери и Виљаш Боаш, по мечот со QPR. Како и да е, добар перформанс и на Аршавин, на мечот.

Венгер најави дека Вермален е подготвен за со Челзи па го очекувам во прв состав. Полека полека се комплетираме, само уште најјакиот ни фали (Вилшир). :)))

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ауууууууу Парк, браво мајсторе, јас му се радувам најповеќе на неговиот гол. Не знам зошто, но од моментот кога потпиша за Арсенал, знаев дека ќе биди нешто од него. Ваков гол немам видено уште од времето кога Пирес ги даваше по таа страна. Фантазија.

И да, ме бендиса враќањето од негатива во позитива особено против незгоден тим како Болтон. Одлично ! :)))

Ваков Арсенал ме прави да помислам дека и нема да се предадеме толку лесно на „Мостот“. Сабота имаме шанси против Челзи, особено ако има и нови санкции за Тери и Виљаш Боаш, по мечот со QPR. Како и да е, добар перформанс и на Аршавин, на мечот.

Венгер најави дека Вермален е подготвен за со Челзи па го очекувам во прв состав. Полека полека се комплетираме, само уште најјакиот ни фали (Вилшир). :)))
1. Остави го Пирес, по него сеуште играше оној што НАЈ веќе вакви погодоци даде... а тоа е единствениот АНРИ! ( Во секој случај и Пирес ги даваше слични не е оспорување...)
2. Па не кажувај најјакиот... ама еден од најјаките 3ца... може вака? ( Сепак РвП и Шчезни неможе да се тргнат од првото место...бар РвП никако а Шчезни сега за сега )

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
1. Остави го Пирес, по него сеуште играше оној што НАЈ веќе вакви погодоци даде... а тоа е единствениот АНРИ! ( Во секој случај и Пирес ги даваше слични не е оспорување...)
2. Па не кажувај најјакиот... ама еден од најјаките 3ца... може вака? ( Сепак РвП и Шчезни неможе да се тргнат од првото место...бар РвП никако а Шчезни сега за сега )
Се сЉагам за Ван Перси, а Шчезни и тој е тука со Џек.

Тепам време и најдов една глупа статистика: На денот кога на Роберт Пирес му е роденден, Арсенал од неговото доаѓање, до предходната сезона нема победа на тој ден. Кога му е роденден на Пирес ?! 29 октомври :))))))))))))) (Во обзир се земени колата на одигрување од 27, 28 и 29 октомври).
За последните 5 можам да најдам, Астон Вила нерешено, Тотенхем нерешено, Јунајтед пораз, Ливерпул нерешено и Тотенхем нерешено.

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Се извинувам што ке бидам оф топик,ама ми треба совет од фан на арсенал :) Сакам да купам дрес за поклон,бев денеска да разгледам ама ми покажаа и црвен и син дрес.Јас ги знаев само црвените дресови ама ми кажаа дека сините биле за оваа сезона.Е сега незнам каков дрес би било подобро да земам? :) Ако сте виделе некаде убави дресови можете да ми препорачате,јас бев во funshop,црвениот беше 1400 синиот 700,имало разлика во материјалот.Па совет?:)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Се извинувам што ке бидам оф топик,ама ми треба совет од фан на арсенал :) Сакам да купам дрес за поклон,бев денеска да разгледам ама ми покажаа и црвен и син дрес.Јас ги знаев само црвените дресови ама ми кажаа дека сините биле за оваа сезона.Е сега незнам каков дрес би било подобро да земам? :) Ако сте виделе некаде убави дресови можете да ми препорачате,јас бев во funshop,црвениот беше 1400 синиот 700,имало разлика во материјалот.Па совет?:)
Плавиот ќе биде променет сигурно наскоро, а црвен секогаш носел арсенал разлика се мали ситници така да... по уникат може да биде плавиот, но по основен црвениот...зависи што би сакала ти да земеш... каква ти е намерата.
:D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.538
Поени од реакции
87.690
Нема што да ти препорачаме, земи ги двата дреса ;)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWW!!!!
PARK :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

ARSHAVIN :cuc: :cuc: :cuc:

Ајде дечки МОЖЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!
Туууууу неможам да му се изнаглеам на голечево на Парк, во дечково лежи огромен потенцијал.....Ај Венгер ќе среди нешто тоа за војската да се надеваме.....

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Туууууу неможам да му се изнаглеам на голечево на Парк, во дечково лежи огромен потенцијал.....Ај Венгер ќе среди нешто тоа за војската да се надеваме.....
Ако ја освои ЕПЛ годинава можеби и нема да оди :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ако ја освои ЕПЛ годинава можеби и нема да оди :)
Нажалост... таква “убава“ земја претставува...што ни да и плаќа на земјата по милион ипол Арсенал тие 4 години... не ќе го пуштат ! :(

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Што е работата со Парк и одењето во војска ? Ај нека објасни некој..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што е работата со Парк и одењето во војска ? Ај нека објасни некој..
Сите корејци мораат да отслужат воен рок, ко кај нас на времето што беше. Исклучок се само фудбалерите што беа дел од тимот што направи историја во 2002та на светското :)

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Човек да не поверува дека сме се вратила од негатива. :noze: Браво до Парк, а и до Рускаја машина, за да почне да игра како што треба.

Kajgana Shop

На врв Bottom