Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе овој нашиов Парк пак брцнал голче.....Бреееее......

Војчех имал брилијантен настап против Германија.
Oliver Kahn: "Tonight there was only one world class player - Szczesny."http://www.101greatgoals.com/videod...snys-sensational-save-polandgermany-15374066/
ѕвер е :))
--- надополнето: Sep 7, 2011 12:10 AM ---
Прочитав дека Бејнаун направил асистенција и изиграл добар натпревар,а и Велс иако изгубија од Англија,одлично играле предводени од Арон.
пс:Дуду со 2 гола за Хрватска,не требаше да го продадеме,ќе се врати во топ форма пак.:))

Фримпонг ке ја претставува Гана,одлучил да не настапува за Англија.

Прочитав негде дека Арсенал се интересира за младиот Ќосиќ ? Нешто појќе дан знаете околу тоа, или пак, е само шпекулација ?

Прв пат го слушам дечково, не ни знам кој е, барем јас..

И после кузнај колку време, ке пропуштам меч на Арсенал, т.е нема да го гледам, бидејќи на програмата има нешто друго.. Обично Арсенал има приоритет и пред Ф1, тенис, ракомет и се друго, но второто полувреме, тешко дека ќе се догледа... :)

Дали ви е чудно што Арсен Венгер нема нешто поконкретно прокоментирано за новите засилувања,освен она формалното "да тој е добар играч ке го засили тимот,има квалитет"
Како да не му се по кејф?

Дали ви е чудно што Арсен Венгер нема нешто поконкретно прокоментирано за новите засилувања,освен она формалното "да тој е добар играч ке го засили тимот,има квалитет"
Не ми се верува ваков исход. Не би ги зел тој тие баш ако не му се допаѓале... и плус Артета и Сантос се одлични играчи кои неможе да не му се допаѓаат на менаџер...за другите незнам... можно е за на клупа да ги зел или нешто да калкулирал :)

Шо треба да каже повеќе ? :))) Книга да напише за нив ?

zp_124368264_DP_2993_E3_401C6D_9153.jpg

zp_124368264_DP_2984_C8_401C6F_3604.jpg

zp_124368264_DP_3018_DF_401C52_5387.jpg

zp_124368264_DP_3008_D2_401C5E_7664.jpg

:cool::cool::cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom