Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Божем беше здрав, како гром од ведро небо, се повреди. Не знам до кога вака. Ми иде да плачам од вакви работи. Преку глава ми е.

Добро,барем нема да бидат 2 месеци,се враќа Верминаторот за месец време.Станува збор за иста повреда,само на другата нога...:))

Добро,барем нема да бидат 2 месеци,се враќа Верминаторот за месец време.Станува збор за иста повреда,само на другата нога...:))
za mesec se vraka na trening, a na teren ......???
ova veke ne e normalno, dzabe e i 10 igraci da kupime koga ni se povreduvaat so vakvo tempo :(:mad:

Море треба тоа фитнес тренерите да се стрелаат а потоа да се забијат на кол мамето нивно.:mad:
Интервјуто што го постира Mad_Coko држи вода и после толку повредени играчи мислам дека е време нешто да се промени.

Бендтнер како и обично, за репрезентацијата во најдобро светло, на полувреме веќе има 2 погодока постигнато и тоа против воопшто не слабата Норвешка.
Ни возвраќа сега :icon_lol:

Бендтнер како и обично, за репрезентацијата во најдобро светло, на полувреме веќе има 2 погодока постигнато и тоа против воопшто не слабата Норвешка.
Ни возвраќа сега :icon_lol:
Ја чекам Данска 0-2 гола на 15 илјади ливче.
Ако даде хет-трик и ми падне ливчето од Кољо буљашот..... ќе се убијам.

Тео не игра за Англија , на трибини е.. да не станува збор за повреда или тоа од што е во форма ?
Повреда.
--- надополнето: Sep 6, 2011 8:13 PM ---
Ја чекам Данска 0-2 гола на 15 илјади ливче.
Ако даде хет-трик и ми падне ливчето од Кољо буљашот..... ќе се убијам.
Честитки. :)

Повреда.
--- надополнето: Sep 6, 2011 8:13 PM ---

Честитки. :)
Жервињо и Сонг а да и Фримпонг до кога се со црвените? Им пројде на првиве двајца суспензијата или уште 1 меч? Да знам што да се спремам...на нов дебакл и од Свонси или....

Не сте свесни колку ќе го пцуете Мертесакер.
Сигурно помалце од Скилачи :cool:
Жервињо и Сонг а да и Фримпонг до кога се со црвените? Им пројде на првиве двајца суспензијата или уште 1 меч? Да знам што да се спремам...на нов дебакл и од Свонси или....
Жервињо и Сонг ќе паузираат уште оваа,Фримпонг ќе игра.

Џабе честитки.
0-2 гола во стуб имав и Словачка - Ерменија.
На полувреме 0-0 мислев фатена ми е, Ерменците 4 гола дадоа во второ. :tapp:
Стално у систем ги фаќам сите и мора некоја од стуб да ме скине.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom