Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и не напредна многу како што се очекуваше само криво ми е што на Лориент не им го земавме Гамеиро...Napagacot Gilles Sunu go napusti arsenal i potpisa 4 godishen dogovor so Lorient,lani beshe na pozajmica vo toj klub
нека оди нека се калеми,само да не го продадатHenri Lansbury set to join West Ham United on a season loan.”

Ептен ме бендисват трите засилувања... Пер, Андре и Парк.. Фантастично !
Вака би сакал да изгледа составов во иднина
Шчезни
Сања, Пер, Вермален, Сантос
Волкот, Сонг, Вилшир, Жервињо
Парк Ван Перси
Овај Парк мислам дека со дриблинзите и аситенциите ке го разбработи и Чамак.. Ако гледавте од него клипој ке видевте дека изведува фантастично добри слободни ударци, со десна, нешто шо ни фалеше, има добар инстинкт, и добар пас... Значи се подмочнав со ирагчов не знам за Вас![]()
![]()

Mertesacker 4 year deal at the Emirates.
--- надополнето: Aug 31, 2011 11:22 AM ---
Lorient have signed Gilles Sunu from Arsenal on a four-year-deal.

)нема да бега.
)
) можно е да си остане во Арсенал.Според мене подобар од Шамак моментално,така да,нека седи,но Шамак нека се прати на позајмица...

Ajax confirm no Arsenal interest in Miralem Sulejmani.We all know that sightings at airports are a dodgy source of evidence, but Miralem Sulejmani has reportedly jetted into Gatwick from Amstredam - it looks like the Serbian could be on his way from Ajax to Arsenal ......претераа веќе![]()