Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
ако ви текнува во едно интервју Венгер изјави дека Арсенал треба да почне глобално да стекнува навивачи(Америка и Азија) токлу Парк,Мијачи и Демпсеј ке го овозможат тоа
мене не ми текнува таа изјава , но да купиш играчи за да стекниш навивачи ? (некако ми нема логика тоа :D )
--- надополнето: Aug 31, 2011 12:21 AM ---
Сигурно 2010тата Пандев премина во Интер , затоа што на Мурињо му требaле навивачи од Македонија :pos:

Ептен ме бендисват трите засилувања... Пер, Андре и Парк.. Фантастично !

Вака би сакал да изгледа составов во иднина

Шчезни
Сања, Пер, Вермален, Сантос

Волкот, Сонг, Вилшир, Жервињо

Парк Ван Перси

Овај Парк мислам дека со дриблинзите и аситенциите ке го разбработи и Чамак.. Ако гледавте од него клипој ке видевте дека изведува фантастично добри слободни ударци, со десна, нешто шо ни фалеше, има добар инстинкт, и добар пас... Значи се подмочнав со ирагчов не знам за Вас :) :)

^
Се сложвам потполно околу формацијата(ако не биде доведен уште некој играч од среден ред), само што јас умирам од желба да го видам Робин во улога на полушпиц , нешто налик Беркамп на времето и би го играл малце поназад од Парк :).

Ептен ме бендисват трите засилувања... Пер, Андре и Парк.. Фантастично !

Вака би сакал да изгледа составов во иднина

Шчезни
Сања, Пер, Вермален, Сантос

Волкот, Сонг, Вилшир, Жервињо

Парк Ван Перси

Овај Парк мислам дека со дриблинзите и аситенциите ке го разбработи и Чамак.. Ако гледавте од него клипој ке видевте дека изведува фантастично добри слободни ударци, со десна, нешто шо ни фалеше, има добар инстинкт, и добар пас... Значи се подмочнав со ирагчов не знам за Вас :) :)
the thing is...Тео не е крило,ниту пак Жервињо.:)),така да,колку и да сакаме да се вратиме на 4-4-2 формација,сеуште не е изводливо со овие играчи кои ни се на распологање...:))

Убеден сум дека Парк може многу да помогне околу плејмејкерството во тимот

Или пак другата варијатна би била

Шчезни
Сања Пер Вермален Сантос

Сонг Росицки Вилшир

Волкот Ван Перси Жервињо

Убеден сум дека Парк може многу да помогне околу плејмејкерството во тимот

Или пак другата варијатна би била

Шчезни
Сања Пер Вермален Сантос

Сонг Росицки Вилшир

Волкот Ван Перси Жервињо
Само на местото на Росицки некој друг..

Ова од Van Persie страницата на facebook. Венгер за M'Vila понудил рекордни 22 милиона, а потоа се спомнува: „Per Mertesacker is said to be completing a move to Arsenal today, while Gary Cahiill, Phil Jagielka and Chelsea pari Alex and Florent Malouda have all become last minute transfer targets for Wenger“

http://www.givemefootball.com/premier-league/wenger-makes-record-22m-midfield-bid---report

Најс засилувања, само да останат здрави и да не се повредуваат.,.....
Чиста среќа што гледав само прво полувреме против Ман Утд.....Ептен не средиле, али ќе дојдат и они на Емирати ќе им ко кажеме вицот.....

Park, who snubbed a move to Lille at the 11th hour after deciding to leave Monaco, will leave the Gunners - possibly temporarily - in 2013 to undertake military service in his homeland.

Во војска ке оди :D

-------------Шчежни-------------
-Сања-Пер--Верма-Сантос-----
---------------Сонг-----------------------
Хазард-----Вилшир--Жервињо--
-------------РвП---Парк--------------

море варгас да дојт све да избиет котек на сите ке дават ѕверотина е тој и овој мвила од рен е ѕвер

Мхм...ќе им дава ќотек на Бартон, Керол или.......некој друг играч со сличен англиско-пијандурски темперамент!!! :) :)

Mertesacker 4 year deal at the Emirates.
--- надополнето: Aug 31, 2011 11:22 AM ---
Lorient have signed Gilles Sunu from Arsenal on a four-year-deal.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom