Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Што е со Вермаелен, го енма во повредени а не е земен за Ман Утд нема никаква информација???!
Се повреди претходниот меч ( против Удинезе ). Очигледно е дека е мала повредата но доволно да го спречи да настапи денеска.

1.Ман.Сити
2.Ман.Јун
.
.
.
13.Арсенал
Вака ќе биде на крај??? или полошо?

Не се глупирај, бре.
Баш така ... и во добро и во лошо се познаваат вистинските навивачи .. време е да се покаже кој е кој !!!

Кога ќе ми текне, дека го величеше Росицки пред некој меч, мислам со Удинезе.. дечкото е полош и од младичов што ни игра моментално во средниов ред. Каков не-играч е на утакмицава моментално Росицки. Туку ај да не го ругам, ама па кој друг? Коа се е ќоро и сакато.

Ако имам за некого почитување најголемо е Перси, ама ваков пенал да шутирам, ваков БИТЕН пенал, како три годишно дете.. не ми се верува.

Тоа се критиките, другото.. е реалноста, искористете полувреме за молитва и да не не посрамотат уште повеќе.

На полувреме даваат ретроспектива на Invincibles, колку жално :notworthy:

финтата е шо ман.утд си ги искористија шансите а ние не.
Аршавин надвор оти ке лапне црвен е тогаш 5ка не ни бега.

Може ли послабо да изиграа Росицки и Аршавин? Изгледа се кладеле кој ќе биде полош ...

Jenkinson ej :pos: нека се врати дечково во аматерската лига што играл..

Ван Перси сакаше да реализира што посигурно, пред да шутне знаев дека на таму ќе оди топката. Како и да е не можам да кажам нешто лошо за него!
Ова детево што ни игра среден ми остави добар впечаток, за разлика од играта на Росицки, ама то е.
Ајдемо имајте верба! Иако одбраната партал ни ја направија...

Ако бараме светла точка ... според се што видовме... само можам да кажам:
Волкот - имаше добри продири неколку, погодок и пенал.
Шчезни- Дури и на Руни тоа ќе го фатеше...одвај му побегна.. што да прави човекот кога со паметни луѓе игра.
Коквелин - Нкеолку пати го видов како игра добро, и борбеност покажа...
Аршавин - Добро во походот кон противниците. Ми се допаѓа агресијата! Само да не добие уште 1 жолт кој веќе го заслужи со стартот над Јанг, подобро е да биде изваден сега.
Траоре- Имаше 1 добар дриблинг...со тоа еден добар продор.
За другите неможам ништо позитивно да извадам.
РвП - прв пат ваков пенал да упати...и прв пат да го видам по земја да го шутира!

Резултатот ја преувеличува состојбата на теренот.
Манчестер се подобри ама не создадоа чист шанси а головите им беа супер шутеви од надвор иако Шчезњи можеше да го фати третиот.

Џенкинсон Е ДРВО - ех златен Ебуе :(
За првиот гол комплет криви Кош, Џуру и Шчезњи.

РВП најлошо изведен пенал у кариера и тоа мораше баш сега.

Искрено нема шанси да ги стигнеме барем да не се посрамотиме ќе биде топ.

И ај тие што не се навивачи на Арсенал да не се прават паметни во фан клубов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom