Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Браво,одлично,супер.Мислам дека посреќен од мене нема.Конечно да не го земеме овој куп,мислам кобен по нас.Сега сум најубеден дека оваа сезона ќе се извлечеме барем со Barclays Premier League,то минимум ;) За натпреварот нејкам да коментирам,за Росицки не треба да се радувам,сепак е една утакмица,но ми е мило што се потсетивме на стариот Росицки,да продолжи вака ќе му биде прв избор на Венгер,,верувајте.А што бидна со Вилшер,се повреди сериозно?Чек да тркнам до официјална....http://www.arsenal.com/news/injury-news Штом овде го нема,значи нема повреда :) Афобе мислам дека е уште еден исфорсиран копиљ,дупло ова важи за Барнтли или како и да е.Прво Џенкинсон,сега овој.Мајни тие млади.За мене единствено од тие млади што вреди се ЏЕТ,Мијачи и Лензбери и нормално Вилшер ако го броиме овде,иако под збор млад у овој контекст што го спомнав мислам на тие што играт за резерви,а не да се прв тим во прв тим :P Насри се некако ми е поантипатичен и поантипатичен,незнам зошто.Ја сум за продавање на двојката Фабрегас-Насри и земање на Мата и уште еден од средина.Иначе се повеќе и повеќе сакам да го видам Енрике,зошто овие Кошелни и Вермален се ѕверови и нејкам некако Вермален да отиде лев бек да игра.Иначе денес и Гибс ѕвер :) А Шчежњи 13ка.Добро му стои,исто и на Жервињо 22та :) Ајде нека тргне со оваа 22 еднаш :) А РВП гол-мајстор,крај прича ! :)
--- надополнето: Aug 1, 2011 2:14 AM ---

Страшно нешто :)
--- надополнето: Aug 1, 2011 2:16 AM ---

Нека го напраи тоа Меси де,ајде да го видам :LOL:
--- надополнето: Aug 1, 2011 2:17 AM ---

хаха,кој е посреќен ја или ти :ROFLMAO:

Не се расправајте јас прв си кажав.

Али стварно еј Денилсон ни замина и Клиши и овој куп отиде по јабана, наебавме.

Дали ова е ќе е пресврт годинава ќе видиме. Замина единствениот останат од непоразените Клиши, дебилсон, не го освоивме купот и Цеск е моментално во ничија земја. Мислам дека ова реба да е пресвртница.

А за тие што ги плаши “играта“ во второ полувреме мислам дека треба да сватат дека ова се натпревари каде се експериментира. И манчестер лани на пријателсите “слабо“ изигра па на крај освои лигата и стигна до финале во ЛШ. Така да не го земајте ова за мерило....

Ме радува што Ван Перси ја продолжи гол серијата, макар и на пријателска де ...:D
Вчера не ја гледав, уште имам комплекси од крајот на сезоната и нема да ги гледам се до почеток на премиер кога клинците ќе се вратат таму од кај што дошле (во резерви) и Венгер нема да си игра мајтап ... :cautious: а почетокот е се поблиску ... :sneaky:

Браво,одлично,супер.Мислам дека посреќен од мене нема.Конечно да не го земеме овој куп,мислам кобен по нас.Сега сум најубеден дека оваа сезона ќе се извлечеме барем со Barclays Premier League,то минимум ;) За натпреварот нејкам да коментирам,за Росицки не треба да се радувам,сепак е една утакмица,но ми е мило што се потсетивме на стариот Росицки,да продолжи вака ќе му биде прв избор на Венгер,,верувајте.А што бидна со Вилшер,се повреди сериозно?Чек да тркнам до официјална....http://www.arsenal.com/news/injury-news Штом овде го нема,значи нема повреда :) Афобе мислам дека е уште еден исфорсиран копиљ,дупло ова важи за Барнтли или како и да е.Прво Џенкинсон,сега овој.Мајни тие млади.За мене единствено од тие млади што вреди се ЏЕТ,Мијачи и Лензбери и нормално Вилшер ако го броиме овде,иако под збор млад у овој контекст што го спомнав мислам на тие што играт за резерви,а не да се прв тим во прв тим :P Насри се некако ми е поантипатичен и поантипатичен,незнам зошто.Ја сум за продавање на двојката Фабрегас-Насри и земање на Мата и уште еден од средина.Иначе се повеќе и повеќе сакам да го видам Енрике,зошто овие Кошелни и Вермален се ѕверови и нејкам некако Вермален да отиде лев бек да игра.Иначе денес и Гибс ѕвер :) А Шчежњи 13ка.Добро му стои,исто и на Жервињо 22та :) Ајде нека тргне со оваа 22 еднаш :) А РВП гол-мајстор,крај прича ! :)
--- надополнето: Aug 1, 2011 2:14 AM ---

Страшно нешто :)
--- надополнето: Aug 1, 2011 2:16 AM ---

Нека го напраи тоа Меси де,ајде да го видам :LOL:
--- надополнето: Aug 1, 2011 2:17 AM ---

хаха,кој е посреќен ја или ти :ROFLMAO:
JET is no more Arsenal player а во врска со Афобе мислам дека грешиш и ќе го увидеш тоа понатаму

Ме дупиш,или си сериозен?Според тоа како ти е никот,мислам дека си сериозен.Прашај ти у ФФМ што правеше еден Факе у младинска лига на Македонија,играше за Тиверија,па ќе ти кажаа:Каков Пеле бе,Факе е играчот !! ;)

ПС;Овој значаен куп?Го преколнувам денот кога стапнавме на Емирати Стадионот,од тогаш па навака е се shit !

Те дупи бре, Зоки ти е стар форумџија... :D :D

Arsène Wenger wanted Thierry Henry to play the last five minutes for Arsenal on Sunday - but the rules would not allow it to happen.
“I went in to see the referee at half-time to ask him to allow him to play for us but they told us that the rules are absolutely, adamantly against it because one given player cannot play for two teams in the same game.”

Ќе беше фино ...:(

Да беше пријателска, Да, ама ова се води како куп утакмица.. Иначе, се случило некој од играчите да игра за бивш тим и за постоечки тим, во двете полувремиња

Nigel Neita signs professional contract

Наместо овој да биде префрлен до младинските категории во првиот тим на Арсенал и да потпише договор,Префрли го Мата од Валенсија у Арсенал и дај му 5 години договор.Тогаш ќе завршиш голема работа,Венгере,се дотогаш си 0 :)

Го преколнувам денот кога стапнавме на Емирати Стадионот,од тогаш па навака е се shit !

Извини вака, ама Емирати ви е едно 200 пати поубав стадион од Хајбери, еден од најубавите стадиони во светот за мене е Емирати . А тоа што немате трофеј на Емирати нема никаква врска со стадионот. Иначе Хајбери урнат е, така? :)

Извини вака, ама Емирати ви е едно 200 пати поубав стадион од Хајбери, еден од најубавите стадиони во светот за мене е Емирати . А тоа што немате трофеј на Емирати нема никаква врска со стадионот. Иначе Хајбери урнат е, така? :)

Абе не ти викам за тоа дали е убав дали не е.Од кога дојдовме во Емирати немаме трофеј,ко проклетсво да е.Се ќе го колнам додека не земеме асална титула во ПЛ или ЛШ.А мислам дека најмногу шанси имаме оваа година дека и Емирати купот ни беше несреча кога го освојувавме.Оваа не го освоивме,па да видиме :)
Да,срушен е.Еве види што остана од него..http://www.highburysquare.com/

Абе не ти викам за тоа дали е убав дали не е.Од кога дојдовме во Емирати немаме трофеј,ко проклетсво да е.Се ќе го колнам додека не земеме асална титула во ПЛ или ЛШ.А мислам дека најмногу шанси имаме оваа година дека и Емирати купот ни беше несреча кога го освојувавме.Оваа не го освоивме,па да видиме :)
Да,срушен е.Еве види што остана од него..http://www.highburysquare.com/

Аха, ова нешто како хотелски комплекс, апартмани .. Интересно, интересно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom