Браво,одлично,супер.Мислам дека посреќен од мене нема.Конечно да не го земеме овој куп,мислам кобен по нас.Сега сум најубеден дека оваа сезона ќе се извлечеме барем со Barclays Premier League,то минимумЗа натпреварот нејкам да коментирам,за Росицки не треба да се радувам,сепак е една утакмица,но ми е мило што се потсетивме на стариот Росицки,да продолжи вака ќе му биде прв избор на Венгер,,верувајте.А што бидна со Вилшер,се повреди сериозно?Чек да тркнам до официјална....http://www.arsenal.com/news/injury-news Штом овде го нема,значи нема повреда
Афобе мислам дека е уште еден исфорсиран копиљ,дупло ова важи за Барнтли или како и да е.Прво Џенкинсон,сега овој.Мајни тие млади.За мене единствено од тие млади што вреди се ЏЕТ,Мијачи и Лензбери и нормално Вилшер ако го броиме овде,иако под збор млад у овој контекст што го спомнав мислам на тие што играт за резерви,а не да се прв тим во прв тим
Насри се некако ми е поантипатичен и поантипатичен,незнам зошто.Ја сум за продавање на двојката Фабрегас-Насри и земање на Мата и уште еден од средина.Иначе се повеќе и повеќе сакам да го видам Енрике,зошто овие Кошелни и Вермален се ѕверови и нејкам некако Вермален да отиде лев бек да игра.Иначе денес и Гибс ѕвер
А Шчежњи 13ка.Добро му стои,исто и на Жервињо 22та
Ајде нека тргне со оваа 22 еднаш
А РВП гол-мајстор,крај прича !
--- надополнето: Aug 1, 2011 2:14 AM ---
Страшно нешто
--- надополнето: Aug 1, 2011 2:16 AM ---
Нека го напраи тоа Меси де,ајде да го видам
--- надополнето: Aug 1, 2011 2:17 AM ---
хаха,кој е посреќен ја или ти![]()
Не се расправајте јас прв си кажав.
Али стварно еј Денилсон ни замина и Клиши и овој куп отиде по јабана, наебавме.
Дали ова е ќе е пресврт годинава ќе видиме. Замина единствениот останат од непоразените Клиши, дебилсон, не го освоивме купот и Цеск е моментално во ничија земја. Мислам дека ова реба да е пресвртница.
А за тие што ги плаши “играта“ во второ полувреме мислам дека треба да сватат дека ова се натпревари каде се експериментира. И манчестер лани на пријателсите “слабо“ изигра па на крај освои лигата и стигна до финале во ЛШ. Така да не го земајте ова за мерило....