Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Arsenal team: Fabianski, Jenkinson, Koscielny, Djourou, Traore, Frimpong, Wilshere, Nasri, Gervinho, Arshavin, Van Persie. Subs: Sagna, Vela, Ramsey, Song, Squillaci, Mannone, Eboue, Gibbs, Chamakh, Afobe, Bartley.

Хохо Жервињо прв состав :D
Ајде сега да го видиме со Ван Перси :)

ич не сум задоволен од ваква игра без шанси без ништо само посед на топка ич не ми се свиѓа ова ! иначе гервињо треба да го стаи као шпиц или полу он десно крило лоша формација ! Траоре одличен засега

Џенкинсон некако многу ми е слаб на таа десна страна,доста непрецизни пасови,незнае кога дa се уфрли..А Жервињо нема да игра прв состав во премиер нели?:)

Скилачи и Џуру - катастрофа... и после ова пак ако не треба да се земе централен бек, и Бендтнер во вакви утакмици и Ибрахимович за Шамак!

Ништо луѓе молете се да донесеме некое засилување во одбраната дека вака не ја бива....Ај прво полувреме не беше лошо, али второ Скилачи/Џуру комбинација чиста катастрофа....И овој младичов десно ич не ми прави мерак некако, али ај ќе му дадеме време....За резерва не е лош, али на Сања може вода да му носи во моментов.
И јас очекувам Жервињо да стартува сезонава, не гледам никаква причина зошто да не стартува, типот си е ѕверче....
Тапа натпревар, досаден дури на моменти...Утре се надевам че ја гледаме нашата легенда....

Same ol' crappy Arsenal in defense!!!

не за џабе одбраната ни е швајцарско сирење, кога имаме швајцарец во нејзиниот централен дел
а за скилачи немам коментар, незнам зошто не е стафен на трансфер листа

Што побрзо свати Венгер дека мора да донесе некој дефанзивец тоа подобро.Џуру и Сквилачи што не ги бива не ги бива..

Абе тактиката играта не ја бива пимплање без многу шанси ич шанси како што прави еден Челзи,Манчестер,Барса,Реал со многу шанси многу шутеви ! Ние у цел меч 5 шута без везе дали имавме и треба да се молиме да влезат што повеке !! Одбраната ноу комент

Искрено го очекував ова. Одбраната у второ полувреме беше тапа.
Браво за Жервињо, човекот можеше да го видиш секаде на теренот. Ако топката оди по страна - Жервињо ете ти го. Џенкинсон играше слабо, имаше дали два добри центаршута, сака да го имитира Клиши изгледа. Ама ај, дедо Венгер ќе му даде време, можеби ќе се подобри.
И забележав нешто многу чудно. Абе маме му јебем немаме играч за изведување на слободни. Публиката позади гол како да е на добротворни цели, по 5-6 топки дома ќе си носат. Дај нека тренираат малце, да не киксаат. Со оглед на тоа дека 50% од головите ги примаме од прекини можете да ја сфатите иронијата.

Прво одлично,второ катастрофа.А и како нема да е катастрофа кога го внесе буквално целиот 2 состав.Бока не е Леванте за да праи така.За играта во прво бев фасциниран,посефбно од ограта на Жервињо.Одлично се вколпи момчето,од натпревар во натпревар е се подобар.Додуша 2 утакмици има изиграно,али супер е.Одлично засилување.И кој ќе каже дека нема да е 1 состав го стрелам,јасно? :ROFLMAO:
Во прво сите беа одлични,а Кошелни пак,ауу.Колку цврст во дуелите,сите дуели му беа добиени,од мене има чиста 10ка дечкото.Џенкинсон е промашен трансфер.Иако мислам дека ќе играше подобро доколку не го даеше тој автоголот.Али сепак не е за у тим како Арсенал,грешен потег на Венгер.Вилшер беше топло ладно,РВП цар,голче си даде,асистенција Жервињо.Тоа е.Само ако продолжи да го игра Венгер ко крило Жервињо ќе му ја пукнам то фацичето,да незнае на каде да се заврти.И покрај тоа што го збрца крило,овој се повеќе и повеќе одеше накај централниот дел.Се гледа каде треба да игра.Плус го имаше него каде и ја имаше топката.Ќе го видеш прво на лева страна,после опп на десна.А Арша типацот си е ѕверче.Какви комедии беше.Ако не се лажам Венгер го извади оти не беше сериозен.Кога Рајс се списна,на Арша беше?Гарант :)Траоре..штознам некако сумљив ми е , иако во напад е ѕвер,али одбрана некако а а.Не.Џуру катастрофа.Два гола ради него.Првиот ради недобро маркирање,вториот од шо си е глуп.Значи ја имаше топката,али тоа е.Глупавиот глуп си останува.Еве уште нешто,кога ме нападнаа вчера за Жервињо и Џуру.Without hard feelings Makedonec_7.Onlu joke :) Маноне не си е за прв состав.3 голман да.Фабиански и Шчежњи ќе се борат за 1 голман,мала предност според мене има Шчежњи.Од Ремзи видовме само добар гол,и неколку добри пасови,друго ништо.Само солидно денеска за неговиот настап.Леле,најинтересно од се значи 3-4 паса се со пета се одигра пред нивен 16-ник,исто и Шамак,можеби и најатрактивното од тие. :cautious:Ќе го заборавев Фримпонг.Дечкото ми е некако,хмм така така.За да биде барем малку сличен на Сонг треба да крка уште леб.
Сега Мата у уште еден дефанзивец и на коњ сме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom