Прво одлично,второ катастрофа.А и како нема да е катастрофа кога го внесе буквално целиот 2 состав.Бока не е Леванте за да праи така.За играта во прво бев фасциниран,посефбно од ограта на Жервињо.Одлично се вколпи момчето,од натпревар во натпревар е се подобар.Додуша 2 утакмици има изиграно,али супер е.Одлично засилување.И кој ќе каже дека нема да е 1 состав го стрелам,јасно?

Во прво сите беа одлични,а Кошелни пак,ауу.Колку цврст во дуелите,сите дуели му беа добиени,од мене има чиста 10ка дечкото.Џенкинсон е промашен трансфер.Иако мислам дека ќе играше подобро доколку не го даеше тој автоголот.Али сепак не е за у тим како Арсенал,грешен потег на Венгер.Вилшер беше топло ладно,РВП цар,голче си даде,асистенција Жервињо.Тоа е.Само ако продолжи да го игра Венгер ко крило Жервињо ќе му ја пукнам то фацичето,да незнае на каде да се заврти.И покрај тоа што го збрца крило,овој се повеќе и повеќе одеше накај централниот дел.Се гледа каде треба да игра.Плус го имаше него каде и ја имаше топката.Ќе го видеш прво на лева страна,после опп на десна.А Арша типацот си е ѕверче.Какви комедии беше.Ако не се лажам Венгер го извади оти не беше сериозен.Кога Рајс се списна,на Арша беше?Гарант

Траоре..штознам некако сумљив ми е , иако во напад е ѕвер,али одбрана некако а а.Не.Џуру катастрофа.Два гола ради него.Првиот ради недобро маркирање,вториот од шо си е глуп.Значи ја имаше топката,али тоа е.Глупавиот глуп си останува.Еве уште нешто,кога ме нападнаа вчера за Жервињо и Џуру.Without hard feelings Makedonec_7.Onlu joke

Маноне не си е за прв состав.3 голман да.Фабиански и Шчежњи ќе се борат за 1 голман,мала предност според мене има Шчежњи.Од Ремзи видовме само добар гол,и неколку добри пасови,друго ништо.Само солидно денеска за неговиот настап.Леле,најинтересно од се значи 3-4 паса се со пета се одигра пред нивен 16-ник,исто и Шамак,можеби и најатрактивното од тие.

Ќе го заборавев Фримпонг.Дечкото ми е некако,хмм така така.За да биде барем малку сличен на Сонг треба да крка уште леб.
Сега Мата у уште еден дефанзивец и на коњ сме