Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
4-3-3 ке играме.Ако си оди Фабрегас наместо Мата,Мартинез од Билбао повеќе ке се исплати да го земеме.
--- надополнето: Jul 28, 2011 7:06 PM ---

брат ти за арсенал навиваш или за друг тим,ние битката во средина во 99% од мечевите ја добиваме па пак ништо :)
За Тиквеш од Каварци ;)

Некои грешка го сватија тоа што го напишав.А и сите кој сакат нека ми ги пишат,али немој некој да ми каже за Волкот прв состав.Значи да се разбереме.Волкот не е доволно квалитетен за прв состав.Има само брзина,друго ништо.

Штом тебе не ти е јасно зошто Жервињо го клаваме прв состав,мене не ми е јасно зошто Волкот го клаваш прв состав?
Башка не се дигајте толку,зарем е возможно ваков состав да имаме ?
Што се па ти толку напали на жервињо,не одиграл еден натпревар за Арсенал,а ти го стави веќе во прв состав???Венгер нема да го игра од почеток,можеби ќе го пушта 20тина минути на крај,плус тоа.во првите 3 кола играме со Ливерпул и Манчестер,така да тешко тој да игра
----------------Шчежни-------------------
---Сања-Џуру-Кошчиенли-Верма--
-------------------Сонг---------------------
----Волкот-Фабре-Вилшир-Насри--
-------------------Рвп------------------------- надополнето: Jul 28, 2011 7:17 PM ---
4-3-3 ке играме.Ако си оди Фабрегас наместо Мата,Мартинез од Билбао повеќе ке се исплати да го земеме.
--- надополнето: Jul 28, 2011 7:06 PM ---

брат ти за арсенал навиваш или за друг тим,ние битката во средина во 99% од мечевите ја добиваме па пак ништо :)
Сигурен?????Средниот ред не е само за напад,треба и во одбрана да бидат агресивни,да крадат топки итн..

Што се па ти толку напали на жервињо,не одиграл еден натпревар за Арсенал,а ти го стави веќе во прв состав???Венгер нема да го игра од почеток,можеби ќе го пушта 20тина минути на крај,плус тоа.во првите 3 кола играме со Ливерпул и Манчестер,така да тешко тој да игра
E кој ќе игра?Аршавин или Волкот случајно да не играат на негово место?

Гледам многу сте запнале со Фабрегас, божем вие сте во раководството па вие сте тие уморените. :cautious: Да имаше играч кој соодветно ќе го заменеше Цеск, се ќе беше друго. Мата е доведен пред се како лево крило, а не замена за Цеск. Насри е играчиште, ама повеќе од очигледно е дека се два различни типа на играчи, истото и за Вилшер.

Нормално дека неможе да се најде копија на Цеск, но според мене Цеск треба да остане, бидејќи со +Мата/-Цеск, ништо не правиме.

Abe dolgo razmisluvav zasto arsenal nema titula 6 godini!!! Pa ustvari Gruevski celo vreme e na vlast (6 godini) i nie neame sreka :@ koj ke tera sea uste 4 godini bez titula :)

Гледам многу сте запнале со Фабрегас, божем вие сте во раководството па вие сте тие уморените. :cautious: Да имаше играч кој соодветно ќе го заменеше Цеск, се ќе беше друго. Мата е доведен пред се како лево крило, а не замена за Цеск. Насри е играчиште, ама повеќе од очигледно е дека се два различни типа на играчи, истото и за Вилшер.

Нормално дека неможе да се најде копија на Цеск, но според мене Цеск треба да остане, бидејќи со +Мата/-Цеск, ништо не правиме.
Кај прочита дека е доведен, се е една голема шпекулација !!!
Abe dolgo razmisluvav zasto arsenal nema titula 6 godini!!! Pa ustvari Gruevski celo vreme e na vlast (6 godini) i nie neame sreka :mad: koj ke tera sea uste 4 godini bez titula :)
сега има нов мандат кој почнува скоро во исто време како и премиер лигата, можеби ќе не зафати и нас од победничката маја на грујо :)

Штом тебе не ти е јасно зошто Жервињо го клаваме прв состав,мене не ми е јасно зошто Волкот го клаваш прв состав?
Башка не се дигајте толку,зарем е возможно ваков состав да имаме ?

Единствената разлика е што Волкот по секоја цена ќе биде во прв состав... Јас не викам, така, Мр. Венгер вика.. :)

Волкот да нема повреди оваа сезона јас сум сигурен дека ќе биде број 1 во тимот лани беше доста подобрен даде доста голови и асистенции во лигата а беше и многу повреден така да оваа сезона јас лично очекувам многу од него :) и се разбира ако сакаме титула Фабрегас мора да остане а доколку не освоиме титула оваа године ќе се сменат многу работи во клубот нажалост би рекол и тренерот...

Некои грешка го сватија тоа што го напишав.А и сите кој сакат нека ми ги пишат,али немој некој да ми каже за Волкот прв состав.Значи да се разбереме.Волкот не е доволно квалитетен за прв состав.Има само брзина,друго ништо.
Бентнер да го пуштиме во прв состав ?

Толку време ли не го научивте Венгер бре луѓе.Он не дава 12 милиони за играч да му седи на клупа.Сега ќе кажете дека и за Волкот дадел толку,но да се разбереме едно,Волкот беше доведен на 15-16 години , за разлика од Жервињо кој е донесен на 24-5.Тоа што значи?
http://www.arsenal.com/news/news-archive/-gervinho-is-a-real-handful-in-training-
http://www.arsenal.com/news/news-archive/walcott-gervinho-is-a-breath-of-fresh-air
http://www.arsenal.com/news/news-archive/-we-ve-seen-what-gervinho-brings-to-the-team-
Плус сите овие изјави што значат?Дека ќе седи на клупа?Дај ви се молам,не плукајте без врска.И се молам на одредени членови да не го дигат у облаци Аршавин,зошто истите тие го колнеа кога ја имаше најлошата форма.
--- надополнето: Jul 29, 2011 12:30 AM ---
Единствената разлика е што Волкот по секоја цена ќе биде во прв состав... Јас не викам, така, Мр. Венгер вика.. :)

Добро,сеуште не ги знаеме точно плановите на Венгер.Башка кога збориме за Волкот не може сега таков фудбалер кој пред 3-4 години ми се свиѓаше ептен и си велев дека некој ден ќе стане алфа и омега у тимов,сега одеднаш да велам дека има само брзина и ништо друго.Повредите го заебаа многу,исто ко Росицки. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom