Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аршавин 2 асистенции![]()
Аршавин се труди бе,видиш иако у глобала од 5 метра ги промашуваше играчите,направи 2 асистенции.Ќе се среди и тоа,очигледно е дека нема самодоверба па и најлесниот пас успее да го згреши,од страв сето тоа..) ај ќе се среди.
Абе добро е што едноставните работи ги забораил,асистенциите за голови уште му стојат.:tv:Имаше некој цртан таков ко помал го глеав не ми текнува сеа кој, му земаа на некој моќите и наеднаш заборави да игра
Така и Аршавин, абе прости работи неможе да напраи човече, 10 метри незнае да подаде топката
Space Jam мислам дека го зборуваш... каде Вонземјаните им ги одзедоа талентите на неколку познати кошаркари...Имаше некој цртан таков ко помал го глеав не ми текнува сеа кој, му земаа на некој моќите и наеднаш заборави да игра
Така и Аршавин, абе прости работи неможе да напраи човече, 10 метри незнае да подаде топката
http://www.nogometni-magazin.com/ne...i?id=EkAVAlVkukdilNbUQu&tmpl=coranto_hrv_news
Ете го новиот дефанзивец на Арсенал!
Еден другар од хрватска само што ми го прати линков и информацијата дека Арсенал утре потпишува со ШИМЕ ВРШАЉКО!