Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Покрај лошата вест за одложувањето на официјална прочитав, а и тука видов дека имате постирано дека Рио ќе ни се придружи во јануари.... Добра вест.. Се сеќавам дека го посакував овој фудбалер, али не знам шо се деси тогаш... Но, сега е кај нас... Уште еден младич, кој се надевам ке стани супер играч

--- надополнето ---

Да, се сетив сега.... Рио ја имаше скршено ногата, додека беше на проба во Ајакс или ПСВ (поправете ме), но Венгер тогаш рече дека е супер талент... Уште еднаш, мило ми е што го грабнавме

Штета шо го одложаа натпреваров...:(

photo.php

Ова е најладната зима во Британија последниве 30 години.А метеоролозите таму кажуваат дека Јануари ќе бил уште постуден.Така да не очекувајте заостанатите натпревари да се одиграат во Јануари

-http://www.arsenal.com/news/news-archive/ryo-miyaichi-to-join-arsenal-in-january

Знае некој кога ќе се изигра овој натпревар?

photo.php

Ова е најладната зима во Британија последниве 30 години.А метеоролозите таму кажуваат дека Јануари ќе бил уште постуден.Така да не очекувајте заостанатите натпревари да се одиграат во Јануари

-http://www.arsenal.com/news/news-archive/ryo-miyaichi-to-join-arsenal-in-january

http://www.facebook.com/#!/pages/Kolku-fanovi-na-Arsenal-ima-vo-Makedonija/137402556294883 od ovaa grupa go zema komentarot ? :)

Може ќе купи уште еден напаѓач хаха
не сериозно 99% сум убеден дека нема ништо да купуваме...

За Сања нема да игра на првата сигурно за втората ако се жалат може да игра, јбг не заеба судијата со тоа...
туку пак ја имаат предноста на домашен терен вториот натпревар што воопшто не ми се допаѓа...

Да се надоврземе на моабетот дека овој јануар ќе земе напаѓач. Мијачи пристигна :pos2:.

Имаше на СпортДенес нешто Арсенал спрема големи пари за Џеко, ама знаеме ги ние колку се точни. :)

Ми треба помош... Ако заприметивте на дуелот со Јунајтед, Сер Алекс го носи истото црно џемперче (со сив патент), кое, наводно го носел на последните 5 дуели против Арсенал.... Ме интересира дали некако можи да се провери тоа или па да не некој има прочитано, од Вас ? Мене ми го пуштија како податок, но без извор....

Ако е така, да напрајме група на фб, за Сер Алекс да го остај џемперчето, оти во последните 5 мечеви, не победува..:pos2::pos2:

Абе мислам дека иако сите сакавме да гледаме да не е досадно дека можеби и подобро да не играме против стоуке на лош терен.

Абе мислам дека иако сите сакавме да гледаме да не е досадно дека можеби и подобро да не играме против стоуке на лош терен.

Е да, они и така ќе бранеа со 10 души на гол и ќе чекаа само од прекини.

Еве едно прекрасно видео за кое верувам дека повеќето те го гледале но за оние кои не са го гледале нека го изгледаат :))

Ова е мој јубилеен 100 ти пост, па да не го дрвам многу, еве мала најава за престојнава елиминациона фаза во ЛШ против Барселона

Во секој случај ќе биде празник на фудбалот

Ова е мој јубилеен 100 ти пост, па да не го дрвам многу, еве мала најава за престојнава елиминациона фаза во ЛШ против Барселона

Во секој случај ќе биде празник на фудбалот

во секој случај пак ќе изгубиме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom