Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Покрај лошата вест за одложувањето на официјална прочитав, а и тука видов дека имате постирано дека Рио ќе ни се придружи во јануари.... Добра вест.. Се сеќавам дека го посакував овој фудбалер, али не знам шо се деси тогаш... Но, сега е кај нас... Уште еден младич, кој се надевам ке стани супер играч

--- надополнето ---

Да, се сетив сега.... Рио ја имаше скршено ногата, додека беше на проба во Ајакс или ПСВ (поправете ме), но Венгер тогаш рече дека е супер талент... Уште еднаш, мило ми е што го грабнавме

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Штета шо го одложаа натпреваров...:(

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500

Ова е најладната зима во Британија последниве 30 години.А метеоролозите таму кажуваат дека Јануари ќе бил уште постуден.Така да не очекувајте заостанатите натпревари да се одиграат во Јануари

-http://www.arsenal.com/news/news-archive/ryo-miyaichi-to-join-arsenal-in-january

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Знае некој кога ќе се изигра овој натпревар?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.573
Поени од реакции
87.864

Ова е најладната зима во Британија последниве 30 години.А метеоролозите таму кажуваат дека Јануари ќе бил уште постуден.Така да не очекувајте заостанатите натпревари да се одиграат во Јануари

-http://www.arsenal.com/news/news-archive/ryo-miyaichi-to-join-arsenal-in-january

http://www.facebook.com/#!/pages/Kolku-fanovi-na-Arsenal-ima-vo-Makedonija/137402556294883 od ovaa grupa go zema komentarot ? :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Може ќе купи уште еден напаѓач хаха
не сериозно 99% сум убеден дека нема ништо да купуваме...

За Сања нема да игра на првата сигурно за втората ако се жалат може да игра, јбг не заеба судијата со тоа...
туку пак ја имаат предноста на домашен терен вториот натпревар што воопшто не ми се допаѓа...
Да се надоврземе на моабетот дека овој јануар ќе земе напаѓач. Мијачи пристигна :pos2:.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Имаше на СпортДенес нешто Арсенал спрема големи пари за Џеко, ама знаеме ги ние колку се точни. :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ми треба помош... Ако заприметивте на дуелот со Јунајтед, Сер Алекс го носи истото црно џемперче (со сив патент), кое, наводно го носел на последните 5 дуели против Арсенал.... Ме интересира дали некако можи да се провери тоа или па да не некој има прочитано, од Вас ? Мене ми го пуштија како податок, но без извор....

Ако е така, да напрајме група на фб, за Сер Алекс да го остај џемперчето, оти во последните 5 мечеви, не победува..:pos2::pos2:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Абе мислам дека иако сите сакавме да гледаме да не е досадно дека можеби и подобро да не играме против стоуке на лош терен.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Абе мислам дека иако сите сакавме да гледаме да не е досадно дека можеби и подобро да не играме против стоуке на лош терен.
Е да, они и така ќе бранеа со 10 души на гол и ќе чекаа само од прекини.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Еве едно прекрасно видео за кое верувам дека повеќето те го гледале но за оние кои не са го гледале нека го изгледаат :))

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Ова е мој јубилеен 100 ти пост, па да не го дрвам многу, еве мала најава за престојнава елиминациона фаза во ЛШ против Барселона

Во секој случај ќе биде празник на фудбалот

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Ова е мој јубилеен 100 ти пост, па да не го дрвам многу, еве мала најава за престојнава елиминациона фаза во ЛШ против Барселона

Во секој случај ќе биде празник на фудбалот
во секој случај пак ќе изгубиме :)

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
во секој случај пак ќе изгубиме :)

Немој да бидеш толку песимист, тоа да дека веројатноста да изгубиме е поголема ама тоа незначи дека неможеме да ги победиме

Kajgana Shop

На врв Bottom