Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мора сеа после повредава на Жесус да се земе нешто. Прочитав дека може да трошат, дека нема проблем од ФФП, нема изговори, едноставно мора врвно крило/напаѓач да се донесе. Идеално би било да се фрли пари на едно од двете, а другото на позајмица. Ја би Нико Вилиајамс и Коло Муани или нешто такво на позајмица, или па Влахович на позајмица со облигација да се плати ( ако сакаат Јуве така, чисто сумњам )

Гледам има доста шпекулации за Стерлинг на позјмица во последниве минути од трансфер роков.

Замислете ја тројкава во напад заедно Стерлинг-Хаверц-Хесус, зицераши.

знаев дека ке има нервози сезонава уште пред да почне, бев спремен и пак живци кинам.

знаев дека ке има нервози сезонава уште пред да почне, бев спремен и пак живци кинам.
Стерлинг покажа 100 пати повеќе од Мартинели, иако и Стерлинг беше очобол на моменти. Кажува се за Мартинели каков е

Стерлинг играше како копчето за подавање да му е расипано.

Или дриблаше додека не му ја земат. Или пак ќе пратеше непрецизен центар шут.
Што не значи дека Мартинели беше подобар.

Колкава е веројатноста второ полувреме Артета да паркира автобус? :D

Каков Арсенал гледавме кога беше Венгер, а сега што му згрешивме на Бога да гледаме вакво кружење како дожд околу Крагуевац.

Венгер е господ за Арсенал, остајте тоа. Ама да го омаловажувате Артета, ликот не стави на мапа повторно, посебно во дербиња не сме изгубиле бог знае од кога. Ви текиња кога имавме дерби и знаевме дека мин 3 примаме у најдобри изданија?

Каков Арсенал гледавме кога беше Венгер, а сега што му згрешивме на Бога да гледаме вакво кружење како дожд околу Крагуевац.
Едноставно бе бате, има ајле корнери и кружиме во 16те оти сите ни се бранат со 11те позади :)

Просто не ми се верува. Астон Вила немаа никаква игра и два гола од нигде никаде им даваат. На контри ги фаќаат, како муви без глави играат.

474431770_600233446097227_5619239775614403184_n.jpg

Не сака.

Словенија сум, има врска?

Нема врска тоа и јас не сум во Македонија. Кога ќе стиснеш на Арсенал- Динамо долу на средина имаш бројки и стискаш на некој од броевите и те носи до преносот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom