- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
They just asked RvP if he's staying.
'We will have a meeting after the season, Me, Gazidis and Arsène Wenger. Whatever happens with me, I will always feel a Gunner.'
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без него сме веќе подолг период... некако монотоно е без неговите реакции првокласни нелиАјде добро ве најдов!
И порано бев член на форумов и фан клубов( пред едно 2 години) ама гледам се нови членови сте и чат пат некој од постарите. Се надевам квалитетни дискусии ќе се водат.
И едно прашање од старт. Уште е член Arshesavin или како и да се викаше?![]()
'We will have a meeting after the season, Me, Gazidis and Arsène Wenger. Whatever happens with me, I will always feel a Gunner.'
Што да се нервираш бе брат, ако не сака, со сила не можеш да го задржиш. Ќе си иде во јануари за без пари во спротивно. Па ние имаме историја на пуштање луѓе да си одат, тргни само од Виеира, Анри, Сеск, Насри, Адебајор го избркаа навивачите, а и куп други луѓе. Каков менаџмент имаме, веќе не знам дали вреди да се нервира човек.Доколку и РВП си отиде од Арсенал мислам дека ќе биде поомразен и од Насри,што се однесува од моја страна.
Ајде добро ве најдов!
И порано бев член на форумов и фан клубов( пред едно 2 години) ама гледам се нови членови сте и чат пат некој од постарите. Се надевам квалитетни дискусии ќе се водат.
И едно прашање од старт. Уште е член Arshesavin или како и да се викаше?![]()
Што се однесува до продавање на играчи, нека не се продаваат тие играчи на кои не им смета да бидат на клупа/во резерви. Ни требаат такви играчи за ‘црни денови‘, нека ви текне што ни се случи зимово на бековските позиции.![]()