Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остави ти тој...OMg , Арша го заболе си зимал кеш буљашот......
Венгер или полудел или тотално се откажал од оваа сезона.
Аршавин, каков и да е, ни е потребен, да не заборавиме дека е еден од најкреативните, ако не и најкреативен играч во тимот, лани мислам дека имаше најмногу асистенции во тимот и покрај Сеск и Насри.
Не го разбирам потегов, планира Росицки да биде евентуална замена на крилните позиции? И да е така, имаме еден резервен играч за средхиот ред помалку, а ни Росицки самиот не се сеќава кога последен пат редовно играл крило.
И за погорните шпекулации, Венгер ќе потроши 100 милиона за фудбалери ако и само ако продаде играчи во висина од 200 милиони.
Ај сеа, сите до еден тука, го нејќевте во тимот и сега сите плачите по него !? Бидете мажи бе, не бидете пички. Јас го оправдувам потегот. Со се него, нека заминат и Росицки и Волкот. Ајт таму. Буљаши едни. Еден ден едно, друг ден друго мислат.
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 04:43 ---
Никој не можи да ме убеди, дека Венгер не е чоекот за успеси. http://www.youtube.com/watch?v=5oikVr1KYQM И тоа, како е. Знајте шо ми се случваше кога го напрајвме ова ? Не памтам некој да му се има вратено на Барса, во 5 минути и да победи, на крајот. Венгер можи да не направи повторно шампиони, убеден сум...
Keep the faith
Па и ти не биди буљаш, убаво памтам коа кажа дека Венгер можеби треба да си замине, дека нема веќе што да даде на тимот. Или па изглеа некое видео од Арсенал и се потсети на времето што се сме освоиле, па сеа го носиш на аватар и оздоле пишува In Arsene we trust.
бич плиз.
У секој случај, го умееш сарказамот.Веројатноста дека не ја сфати иронијата во тој статус, е истата како и на оние 2-3ца, кои ме прашаа тоа.
Веројатноста дека не ја сфати иронијата во тој статус, е истата како и на оние 2-3ца, кои ме прашаа тоа.
Веројатноста дека не ја сфати иронијата во тој статус, е истата како и на оние 2-3ца, кои ме прашаа тоа.
хахахахахаха
вади се на Иронија, ама факт е дека тогаш беше мртов сериозен
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 00:58 ---
хахахахахаха
вади се на Иронија, ама факт е дека тогаш беше мртов сериозен