Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Првпат да не ми се свиѓа да каже Венгер за некого дека се враќа наредна недела (алмуниа)
Ама пази,вели дека тренира веќе и е опоравен,ама нема да биде во составот :)),неможе до летото да ја влечи “повредата“ :)) ,ама незначи тоа дека Алмуниа ќе се врати на голот :))

Добро може само да се лажеме дека овој состав со Фабијански-Кошенли-Клиши-Дени-Арша-Бени .... за разлика од Симан-Адамс-Киоун-Виера-Љунгберг-Пирес-Анри....
Ама сепак имаме квалитетен тим кој што може многу да стори!!!
Ајде да се надеваме дека Галас ќе биде делумно На Наша страна како претходниот меч на тотенхем што подари еден погодок со стард над својот играч :]
Вчера Венгер убаво изјави ( или завчера ) Барам од фановите да го ценат Галас... од мене ја има таа поддршка:)

Willshire и Willshere е различно бе :D

ајде да ги растуриме кокошките бтњ некој го знае составот ?

Drugar aj procitaj ubavo sto ima u statusot ! Omazena za Mitchell Wilshere ! Toa e edno drugo e sho se preziva ovoj Wilshere pa valjda e u nekoe srodstvo so jaki !

Хаха бравос, ти на сите веруваш дека се мажени и женети ко ќе видиш у рилејшншип на фб а :) Не сум знаел дека пола 17 годишни од кај мене се мажени :)
Ај остај тоа, читај коментари ако разбираш англиски ;)

Составот
Фабиански
Сања-Скилачи-Лорен-Клиши
Сонг-Дени
Цеск
Насри-Шамак-Аршавин

Ок е,ама незнам Аршавин колку ќе трча,да не му се многу за недела 3 натпревари...а сигурно и премногу ќе му дојдеше и на Џуру 3 натпревари по ред,иако јас сакав тој да стартува.
Како и да е,од 13-45 ќе готвиме пилешко за ручек :))

Давајте стримови, овие на спортклуб плус ќе ја даваат... А не на спортклуб..... Одма !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom