Фан Клуб: Арсенал

Член од
6 октомври 2011
Мислења
76
Поени од реакции
21
Нема да има поубо да си укрцаме денес 3 бода па утре да ги кесиме водечките. Гледам тешки утакмици имат, Сити со Ливерпул и Јунајтед нагости кај Њукасл. Ми мириса дека ова коло ке скиниме уште некој бод од разликата. Ајде ганери дајте ни уште еден поклон за Нова Година :drk:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Fulham XI v Arsenal: Stockdale, Kelly, Hangeland, Senderos, JA Riise, Sidwell, Bryan Ruiz, Murphy, Dempsey, Zamora, Dembele

Miquel, Rosicky, Benayoun and Chamakh all start against Fulham.

--- надополнето: 2 јануари 2012 во 17:41 ---
Ќе биде ептен тешко :/

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Абе не кобете ,дава Шамак сега голче оваа година да му тргне .....Доста беше веќе тој пост, ајмоооо тепаме...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
сепак стартува РвП и Жервињо...:)))
#AFC V #FFC: Robin van Persie starts at Craven Cottage. Coquelin comes in at left back, while Gervinho also plays before he goes to ACN.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Arsenal: Szczesny, Djourou, Mertesacker, Koscielny, Coquelin, Song, Arteta, Ramsey, Walcott, Gervinho, Van Persie.
Substitutes: Almunia, Squillaci, Miquel, Rosicky, Benayoun, Arshavin, Chamakh.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
За малку!
Ајде сега не смееме да го загубиме ова четврто место, одиме на чиста победа !!!
Без најдобрите напаѓачи и со делумно заздравен Диуф .. па и Етуу незнам дали ќе им настапува ... се надевам дека ќе видиме погодоци и ниеден примен

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
целиот тим..:
Arsenal: Szczesny, Djourou, Mertesacker, Koscielny, Coquelin, Song, Arteta, Ramsey, Walcott, Gervinho, Van Persie.
Substitutes: Almunia, Squillaci, Miquel, Rosicky, Benayoun, Arshavin, Chamakh.

Незнам,но мислам дека требаше Бенајун да почне на местото на Тео или Арон.Треба да се ротира,гарант во второ полувреме ќе паднат...па ако до полувреме немаме 2 гола разлика...можно е да го јадеме...
Исто така и Росицки можеше да се вметне во тимот.
Се надевам оти нема да се повредат...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Чудно РВП што доби прва постава. Три утакмици по ред, некако многу ми делуваат за него.

Gervinho is wearing track suit bottoms whilst the rest of the outfield players wear shorts. Late change to starting line up?

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Сигурно чим Венгер го стартува денеска РВП сигурно е доволно спремен и без проблем ќе може да ја одигра оваа тешка утакмица, доста битни би биле овие 3 бода така да одиме на победа,

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Чудно РВП што доби прва постава. Три утакмици по ред, некако многу ми делуваат за него.

Gervinho is wearing track suit bottoms whilst the rest of the outfield players wear shorts. Late change to starting line up?
hahaha 3 po red?!
Cela sezona ja igra prva postava do 90 min brat!

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
100% е на јака дрога :ROFLMAO: , една година без повреда РВП???! :eek:
Само допинг да ен му напраат :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom